Šime Bubica i vokalni Ansambl Rock akademije snimaju spot za pjesmu ‘Dušo moja’

Nakon uspješnog nastupa u KD Vatroslav Lisinski, u sklopu 20 godina Festivala dalmatinske šansone, šibenski glumac i glazbenik Šime Bubica nastavlja suradnju s Rock Akademijom. Nakon studijskog snimanja, na kojem su mu se u pjesmi pridružili ovi mladi ljudi iz Zagreba, ovih dana se snimaju kadrovi za video spot koji će uskoro ugledati svijetlo dana. Režiju spota potpisuje redatelj, splićanin sa zagrebačkom adresom Igor Jelinović, u video produkciji Blank_filmskog inkubatora iz Zagreba i novoosnovanog Filmskog centra mladih Šibenik, a posebnu ulogu u cijelom projektu ima i šibenčanka, akademska sopranistica, ujedno i voditeljica vokalnog Ansambla Rock akademije prof. Maja Jakoliš.

bubica 3
bubica 5Pjesmu ‘Dušo moja’ na tekst Zvonimira Goloba, te glazbu i aranžman Šiminog glazbenog producenta i prijatelja Tonija Eterovića pohvalio je još 2005. godine i legendarni Arsen Dedić, kada ju je Šime prvi put izveo na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Inspiriran njegovim prvim nastupima Arsen mu je 2006. godine napisao pjesmu ‘Tko si’ po kojoj naslov nosi i Šimin samostalni album u izdanju diskografske kuće Scardona, a od tada je i krenula njihova suradnja na koju je Šime posebno ponosan. Pjesma ‘Dušo moja’ također se nalazi na spomenutom nosaču zvuka.
bubica 4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.