Skye oduševljena Denijevom ogrlicom: ‘Ovo je način da im se zahvalim za sve lijepe trenutke’

Upoznati osobu kojoj se divite skoro dvadeset godina i toj istoj pokloniti dio sebe koji će nju oduševiti, trenutak je koji se pamti cijeli život. Danijel Hrg, šibenski dizajner nakita, svoj je san ispunio ovu nedjelju na koncertu Morcheebe kada je pjevačici Skye Edwards poklonio ogrlicu napravljenu baš za nju.

deni2

– Čim sam čuo da će Morcheeba nastupiti u Šibeniku odmah se rodila ta ideja i u kontaktu s Moranom Perišom s tvrđave, koju je ideja oduševila, realizirao sam je nakon koncerta kada sam upoznao Skye i poklonio joj ogrlicu. Sama izrada nije dugo trajala jer poznavajući njezin lik i djelo, kao i njezin scenski izričaj, brzo sam stvorio sliku u glavi. Nju je ogrlica toliko oduševila da ju je odmah stavila, a idući dan ju je nosila i na snimanju spota za pjesmu ‘Light of Gold’ – priča nam oduševljeni Danijel.

dei5

deni 3

 

deni4

deni

Ogrlica podsjeća na vlasulju, a uz nju su još išli pokloni inspirirani morem i našom obalom, za koju članovi benda ne kriju riječi hvale. Deni je tako pjevačici uz ogrlicu poklonio pripadajuće naušnice, ogrlicu s motivima koralja i šibenskog botuna, te spužvu Žitak Fina Dalmata krapanjske obitelji Jurić.

– Morcheeba mi je tokom svih ovih godina poklonila mnoštvo lijepih trenutaka i ovo je bio jedan način da se zahvalim na tome. Postoji li još netko tko me toliko inspirira? Mislim da ne. Skye je uistinu posebna žena, kako na sceni tako i privatno. Nakon koncerta smo se družili u backstageu i oduševljen sam koliko je jednostavna i pristupačna – nastavlja Hrg čiji se nakiti svidio i Skyeinom sinu Jaegu kojemu je Deni poklonio narukvicu koju je skinuo s ruke.

deni1

Talenta u obitelji Hrg ne manjka pa je Sky kući otišla i s ružom od fimo mase koju je napravila Danijelova kćer Dorotea.

foto: Nino Šolić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.