Slobodni dani, ajmo vani!

SUBOTA, 9. srpnja

U bivšoj vojarni Bribirskih knezova na repertoaru je u subotu i nedjelju Road to moondance party, a zabava traje od 21 sat pa do sedam ujutro.

Coffee & vine bar Krešimir tradiocionalne  suborte u Krešimira nastavlja uz Duo Dreamtime. Slobodan ulaz i dobra glazba od 21 sat!

Pavel nastupa  na plaži Banj, a za zagrijavanje zadužen je DJ Mladen E. Ulaz je slobodan.

Klapa Šufit gostuje u Skradinu na Trgu Male Gospe s početkom u 21 sat, a u Betini sve željne dobre glazbe zabavljaju Horse’s Back na Trgu na moru. I oni sviraju od devet sati, a za željne malo drukčije zabave od 23 sata u klubu Scardona tu je DJ Supermen – ulaz slobodan.

DJ Josepo u vodičkoj Makini na repertoaru je i u subotu od 22 sata, ulaz slobodan, a u Exitu se za pult penju DJ Emilio Dalbello i MC Marko Petar Orešković – program starta u 23 sata a ulaz je također slobodan.

U NoStressa na Brodarici nastupa DJ Roko u  22 sata, a ulaz se ne plaća.

U Murterskom Refulu od 23 sata svira Coton club bend, ulaz također slobodan.

Primoštenska Aurora sprema vam We Love Aurora Party – najbolji plesni hitovi uz slobodan ulaz natjerat će vas na ples!

NEDJELJA, 10. srpnja

Na Obali Vladimira Nazora na tradicionalnoj Ribarskoj večeri u Vodicama od 20 sati sviraju brojni glazbeni gosti, a na Trgu Srime nastupa Klapa Godimeni od 21 sat.

Na primoštenskom Trgu  biskupa Josipa Arnerića  od 21 sat zabavlja vas Orkestar Primošten.

U Pirovcu, na Trgu Rudina nastupa prirovački KUU Bezdan u 21 sat, a na Obali svetog Ivana u Jezerima na rasporedu su Jezerske glazbene promenade.

U Primoštenskoj Aurori pjena party – Foam Madness Show – ulaznica 30 kuna, zabava od 23 sata.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.