Smak svijeta 19. studenog, evo što nas očekuje ovaj put

Gotovo je s nama: najnoviji smak svijeta zakazan je za 19. studenoga, kad će serija katastrofalnih potresa uništiti Zemlju i sve na njoj. Propast će izazvati tajanstveni planet Nibiru, zvan i Planet X, Crna zvijezda, Zvijezda smrti i Mrtvi planet, koji će proći toliko blizu Zemlje da će se tektonske ploče sudarati i preskakati kao led u čaši viskija.

Uzalud znanstvenici upozoravaju da planet Nibiru ne postoji, da pretražujući nebo zamalo možemo otkriti kamenčić koji bi nas žuljao u cipeli, a kamoli golemi planet s ruba našeg Sunčeva sustava koji mi, eto, nikako da otkrijemo.

Uzalud znanstvenici upozoravaju da se ideja o postojanju takvoga planeta i njegovu prilasku Zemlji tako da ga notiramo u zadnji čas, kad nam u prolasku očeše krovove, kosi sa zdravim razumom i svim zakonima fizike koje poznajemo, piše slobodna dalmacija

Uzalud se i američka svemirska agencija NASA nedavno oglasila na priče o kojima “bruji internet”, objavljujući kako nema apsolutno nikakvih znanstvenih dokaza da takav planet postoji, te da su sva “objašnjenja” o njegovu postojanju, prirodi, putanji i djelovanju pseudoznanstvena.

Uništenje dijela čovječanstva

Sve je to, dakle, uzalud: ne posustaje se s najavama smakova svijeta koje ima uzrokovati tajanstveni planet. Nibiru je povezan i s kataklizmom koja nas je imala zadesiti 2012. godine prema čuvenom Majanskom kalendaru, a u njegov dolazak itekako vjeruje i već dosta dugo govori – što navodimo samo ilustracije radi, da se vidi čemu sve tajanstveni planet može poslužiti – i britanski poduzetnik Robert Vicino koji, inače, ima tvrtku za proizvodnju podzemnih bunkera koji bi nas mogli zaštititi od propasti. A sastavni je dio zavjere o Nibiruu da svjetske elite odavno za njega znaju i već se naveliko pripremaju da ga prežive u podzemnim skloništima. Kakve, zgodno, gradi Vicino.

Priča o Nibiruu započinje 1995. godine kad je Nancy Lieder, Amerikanka iz Wisconsina koja za sebe tvrdi da kontaktira s izvanzemaljcima iz zvjezdanog sustava Zeta Reticuli i kroz implantat u mozgu prima njihove poruke, odabrana da upozori čovječanstvo kako će 27. svibnja 2003. godine kroz Sunčev sustav proći planet Nibiru, četiri puta veći od Zemlje, i pritom uzrokovati višednevni prestanak vrtnje našeg planeta te premještanje polova, što će, opet, za posljedicu imati uništenje većeg dijela čovječanstva.

Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.