Stigao je novi WhatsApp, pogledajte što nudi

Nakon višegodišnjeg čekanja tvrtke napokon na raspolaganju imaju izdanje popularne aplikacije za brbljanje koje bi moglo zadovoljiti bar neke od njihovih potreba

Aplikacija WhatsApp Business dostupna je zasad besplatno za Android i nudi osnovne značajke kakve se očekuju od aplikacije namijenjene poslovnjacima.

Tako, između ostalog, možete kreirati poslovni profil s dodatnim informacijama poput opisa, adrese i kontakta, uključiti pripremljene odgovore za često postavljana pitanja.

Također, moguće je izraditi pozdravne poruke, a dostupan je i pristup jednostavnim analitičkim alatima koji pokazuju koje su poruke bile najučinkovitije.

Sadašnji set značajki trebao bi dulje vrijeme biti besplatan. Naravno, u WhatsAppu planiraju niz dodatnih značajki koje će trebati platititi kako biste ih mogli koristiti, piše t portal.

WhatsApp Business je već dostupan u Google Playu u Indoneziji, Italiji, Meksiku, Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji, dok bi u ostatak svijeta trebao pristići tijekom nadolazećih tjedana.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.