Stiže sezona Vodenjaka: Ova tri znaka doživjet će teškoće kroz to vrijeme

Tijekom ove sezone, sunce se odmiče od radišnog Jarca i polako se vraća u ekscentričnog Vodenjaka.

Pomiče se s jednog kraja spektra na drugi i stoga će donijeti mnogo značajnih promjena koje će vas uhvatiti nespremne. No, većina znakova zodijaka i dalje će se moći prilagoditi, osim 3 od njih.

Iznenadna promjena

Za tri znaka zodijaka, te promjene će biti jako teške. Pobunjeni iznutra, htjeli bi odbaciti našu rutinu i tradiciju, ali uvijek postoji navika koja nas drži u istoj rutini.

Promjena je značajna i ti znakovi zodijaka nisu je voljni prihvatiti. Međutim, to nije mudra odluka. Uvijek je bolje ne odupirati se promjeni. Ipak je neizbježna.

Ovo su neki od načina na koje će sezona Vodenjaka pogoditi ova tri znaka zodijaka:

Rak

Kako se sunce odmiče od Jarca i približava buntovnom Vodenjaku, uzburkavaju se vaše emocije, piše Soul travel rules. Kao Rakovi, već ste prilično emocionalni i sada ćete se zbog ove iznenadne promjene osjećati izgubljeno. Nemojte odustati od sebe. Udahnite i smirite se. Ako morate, povucite se.

U redu je zbuniti se kad sva ta komplicirana energija dolazi. Držite oči na cilju i nastavite se kretati prema njemu. Isprva će se to činiti vrlo teškim, ali dok hodate dalje, put će postati jasniji. Imajte malo vjere u sebe.

Škorpion

Vas već optužuju da ste pomalo tajanstveni. Sezona Vodenjaka dovodi ovu tajnovitost na novu razinu. Postat ćete hladniji i članovi vaše obitelji će to uočiti i bit će zabrinuti udaljavate li se od njih ili ste možda depresivni.

Nijedno od toga nije istina – samo trebate malo vremena za sebe. Morate proći kroz fazu samorefleksije. Usredotočite se na svoje slabosti i pokušajte raditi na njima. Ljudi koji se dovoljno brinu razumjet će zašto trebate prekinuti sve kontakte s vanjskim svijetom na neko vrijeme. Oni će vas podržati u ovoj odluci.

Oni će se držati podalje dok ne budete uravnoteženiji sa svojim unutarnjim ja. Kada se budete osjećali ugodno, možete se vratiti i nositi se sa životom i ljudima na normalan način.

Ribe

Dok drugi imaju neke prepoznatljive naznake da će imati problema u ovom razdoblju, za vas stvari stoje malo drugačije. Bit ćete duhovno, fizički i mentalno iscrpljeni.

Ne možete stvarno reći zašto se tako osjećate, ali ova iscrpljenost će vas učiniti razdražljivim i uznemirenim. Odmaknite se od vanjskog svijeta i pokušajte pogledati unutra. Usredotočite se na vlastitu dobrobit.

Ako možete prepoznati što nije u redu s vama onda možete raditi na tome. Ako ne, onda se umirite. Ako je potrebno, idite u šetnju ili si priuštite toplu kupku. Prvo se pobrinite za sebe, piše portal Atma.

Sezona Vodenjaka će biti prilično teška ovim znakovima zodijaka, jer donosi mnogo emocionalnih nemira. Ali ne treba previše brinuti. Dajte sebi vremena i pobrinite se za sebe i proći ćete kroz to razdoblje bez problema.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.