Što svaki znak očekuje u 2018. godini: Novi poslovi i promjene u karijeri

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Horoskope za 2018. – tu godinu izrađuju iskusni astrolozi koji koriste znanstvene tehnike i izračune kako bi ustanovili planetarne pozicije.

Ova predviđanja pokazuju vam mogućnosti i prepreke s kojima ćete se vjerojatno suočiti tijekom cijele godine. Utjecaji planeta na vaš život su od najveće važnosti i održavaju se u našim tehnikama proricanja.

Glavna snaga ovih horoskopa je to što su potpuno precizni i pouzdani. Budući da su horoskopi prijevod planetarnih pozicija, njihovih aspekata i postaja, oni daju jasnu sliku vaše budućnosti u potpunosti za godinu koja predstoji, piše Mystical raven.

Obratite pažnju na savjete koji su vam predstavljeni kako biste promijenili svoj život na bolje. Sva područja vašeg života poput karijere, odnosa, zdravlja i financija mogu se učinkovitije riješiti kad pogledate vaš godišnji horoskop.

Čitajte dalje kako biste saznali što vam donosi 2018. – ta godina (prema vašem znaku zodijaka).

Ovan

Radili ste nevjerojatno teško. 2018. će biti godina u kojoj će se sve što ste sanjali ostvariti. Međutim, skloni ste frustraciji kad se stvari ne rješavaju odmah. Vaše strpljenje će biti testirano ove godine. Ali strpite se – čekaju vas predivne stvari.

Ulazite u godinu u kojoj će se vaši snovi realizirati ako se posvetite svojim ciljevima i organizirate kao nikada prije. Vi često sabotirate sami sebe u utrci neposredno blizu cilja jer gubite fokus ili postanete nestrpljivi. Ali ne ovaj put … shvatili ste?! S moćnim Plutonom i Saturnom koji dolaze u polje karijere i ostaju tamo sljedeće dvije godine, vaši će postupci sada donijeti promjenu.

Bik

Ova prošla godina sastojala se od izgradnje i učvršćivanja različitih aspekata vašeg života. Godine 2018. – te nastavit ćete dobivati pojašnjenja o onim neizvjesnim ili nestabilnim dijelovima. Iskoristite ovo učenje i razdoblje rasta.

Čeka vas nevjerojatna godina! 2018.  godine imat ćete  veći osjećaj kontrole nad vlastitim životom. S planetom Uranom koji se nalazi u vašoj 1. kući bit će sve samo ne dosadno. Vaša kreativnost je uvijek visoka. Vjerujte u sebe, ne ostavljajte kamen neprevrnut i pazite dok se svijet mijenja oko vas. Ovo je godina kada možete pronaći istinsku ljubav. Ako ste u braku, vaš odnos će biti bolji nego ikad. Poprilično dobro, zar ne?

Blizanci

2018. će biti godina rasta. Nastavit ćete istraživati svoj identitet i početi shvaćati svoju svrhu u svijetu. Ukazat će vam se nove i uzbudljive mogućnosti – pobrinite se da ih iskoristite ako zvuče obećavajuće.

Astrološka predviđanja sugeriraju da ćete naučiti kako uzeti najvrednije komade iz prošlosti i premjestiti ih u budućnost, uzdižući se, poput feniksa iz pepela. Neke od vas možda će više privlačiti  mistična, skrivena, duhovna strana života.

Rak

Ova godina je vaša godina. Osjećat ćete se osnaženi, a s tim osjećajem ćete nesebično dati svoju ljubav svijetu. Važno je i da odvojite vremena da razmišljate o svojim emocijama, odlukama kako bi u novu godinu mogli ući s novom perspektivom.

Astrološka predviđanja ukazuju na to da ćete biti nametljiviji nego inače i da ćete govoriti kada želite olakšati dušu i skinuti teret s grudi, te da se nećete povlačiti kada su u pitanju vaše ideje i mišljenja. Zrak može postati pomalo težak kada ukrstite mišljenje s tuđim mišljenjima,  ali barem to pomaže u izoštravanju vašega uma i usavršavanju vaših vlastitih ideja.

Lav

Kao Lav, donosite određenu magnetičnu energiju u svaku prostoriju u kojoj se nalazite. Ove godine to se neće promijeniti. Također, 2018.  će biti ispunjena novim i uzbudljivim mogućnostima. Ova će godina biti i godina u kojoj ćete izbaciti negativnost iz svog života.

Astrološka predviđanja govore da će vaš radni ili osobni društveni program vjerojatno biti istaknut, ali ćete morati biti oprezni da ne precijenite ili ne podcijenite tuđe sposobnosti ili namjere. Ovo je vrlo progresivno područje, tako da internet može biti uključen.

Pripremite se, možda ćete biti zaprepašteni i nadahnuti novim konceptima ili inovativnim pristupom. Ova bi energija mogla privući učitelja prema vama, nekoga tko će vas voditi ili savjetovati. Ali također i vi možete biti učitelj i pružati nekome vodstvo.

Djevica

Sljedeća godina bit će jedna od onih godina u kojoj ćete otkrivati sebe.  To znači da će doći do nekih promjena kojima ćete se morati prilagoditi, ali nemojte se bojati. Promjena će vam goditi – pogotovo zato što će vam pružiti priliku da nastavite raditi na sebi.

Horoskop pokazuje da će Venera donijeti dobre vibracije u vašu karijeru i cjelokupni životni put, što znači da će se više vrata otvoriti. Vjerojatno ćete dobiti priznanje, pohvale ili više podrške za vaše ciljeve i planove.

S vremena na vrijeme možda će vam biti teško otkriti svoje pravo mjesto ili ćete možda iskusiti tajanstvena zdravstvena stanja poput alergija ili pogrešne dijagnoze. Mnogi od vas će uspješno koristiti “mekše” lijekove za liječenje bolesti kao što su duhovno iscjeljivanje i EFT itd., dok će se neki odlučiti samoiscjeljivanje.

Vaga

Kao Vaga, navikli ste davati drugima sebe u potpunosti. U 2018. godini konačno ćete prebaciti neki fokus na sebe. Vidjet ćete da bolje možete pomoći drugima ako prvo pomognete sebi.

Vaš horoskop pokazuje da će Venera biti pod velikim kutom prema znaku Sunca kada bude u Blizancima. Toplo povezivanje s onima koji su daleko ili putovanje može biti vezano za bliske odnose ili prijateljstvo. Pravna pitanja mogla bi ići dobro za vrijeme tranzicije Venere.

Također ćete biti privučeni egzotičnim okruženjima ili dalekoj kulturi tijekom ovog vremena. Mogli bi se uključiti u objavljivanje, politiku ili komunikacijske medije. Vaša svijest i baza znanja zasigurno će rasti tijekom ovog ekspanzivnog razdoblja.

Škorpion

Ova godina će se sastojati od razvijanja vaše unutarnje snage i samoprocjene. U prošlosti ste se uglavnom držali sami. 2018. će vam predstaviti određene situacije u kojima ćete otkriti da morate doprijeti do drugih.

Vaš horoskop za 2018. pokazuje da će Venera biti u dugom tranzitu kroz zajedničko financijsko područje, što znači da blistavi kozmički vjetar puše u vašem smjeru. Zapamtite da je ovo konačno razdoblje tijekom kojeg možete postići puno toga ako odigrate prave karte i ne očekujte da će stvari ostati iste zauvijek.

Sveukupno, trebali biste osjećati više podrške, na financijskom polju ili na drugim poljima gdje vam je podrška potrebna.  Sve u svemu, trebali biste se osjećati više emocionalno smireni.

Strijelac

Vidjet ćete dramatične promjene u vašim osobnim odnosima u 2018.  godini. Budite strpljivi i bit ćete nagrađeni. Bit ćete zadovoljni s novim mogućnostima, imat ćete širu perspektivu i počet ćete uviđati stvari drugačije.

Ekspanzivan, dobronamjeran utjecaj Jupitera potaknut će vas na novo razumijevanje i uvažavanje, te vas može uroniti u nepoznate scenarije koji će proširit vaše razumijevanje ljudske prirode.

Jarac

Posljednjih nekoliko godina možda vam je bilo teško, ali vaša odlučnost i naporan rad konačno će se isplatiti 2018. Pobrinite se da odvojite malo vremena za sebe prije nego što zaronite glavom u nove ciljeve.

Vaš horoskop predviđa da je ovo vrijeme kada će se vaš kreativni samoizražaj pojačati. Također je iznimno korisno donijeti romantiku u svoj život ili jednostavno uživati u razigranom okruženju.

Možete razviti svoj kontakt s djecom ili životinjama ili imati više pristupa aktivnostima u kojima vaše unutarnje dijete može izaći na igru.

Vodenjak

Ovu će nadolazeću godinu obilježiti velika promjena. Možda ćete se osjećati kao da ste izgubili kontrolu nad onim što se događa u vašem životu. U tom slučaju, zakoračite unatrag i zapamtite da imate moć odlučiti kako ćete reagirati na nove stvari.

Vaš horoskop pokazuje da će vam Venera biti naklonjena, te da će donijeti romantiku u vaš život ili će vaš društveni život biti usredotočen na zabavu.

Netko bi vas mogao gnjaviti svojim ponašanjem, ali također možda se s nekim zbližite i stvari bi tada mogle postati vruće. Ili ćete oboje dijeliti istu strast, duboki interes za nešto zajedničko što će vas očarati.

Ribe

Vi ste nesebični prijatelj – uvijek ste tu za ljude kada vas trebaju. U 2018. – toj nastavit ćete to činiti, ali ćete također početi prepoznavati važnost brige o sebi. Ove će vam se godine predstaviti nove mogućnosti koje će vam pomoći da otključate svoj unutarnji potencijal – i veselit ćete se!

Vaš horoskop pokazuje da će Venera rasvijetliti vaše područje doma, obitelji i zajednice. Trebali biste se osjećati sretnijima i uravnoteženijima. Ova bi faza mogla donijeti poboljšanje na svim poljima ako odigrate svoje karte pravilno, piše portal atma


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.