Što vas čeka u životu s ovim znakovima po pitanju čistoće

Četiri su znaka u čijim životima čistoća tijela, odjeće i prostora igra najveću ulogu. Nije teško pogoditi koji je znak na prvom mjestu, a ostali bi vas mogli iznenaditi.

Djevica

Ako ste tipična Djevica, opsjednuti ste čistoćom. Kad ulazite u prostoriju, mikrobi se tresu od straha. Svaku površinu obrišete dvaput, ne zapostavljajući prostore ispod i iza namještaja. Vaši su podovi toliko čisti da se s njih može jesti. Skeptični ste prema tuđim higijenskim navikama pa svuda nosite maramice za dezinfekciju i zaštitne rukavice.

Vaga

Velika ste obožavateljica reda, a prljavština i nered izbacuju vas iz takta. Prostorije ne smiju biti pretrpane i svaki predmet mora biti na svom mjestu. Mrzite sve što ometa vaš istančani smisao za simetriju. Makar bili zauzeti važnim poslom, primijetite li da pojedina knjiga ili DVD strši iz niza, ustat ćete i dovesti ga u stanje poravnatosti.

Rak

Dom vam je svetinja, a sredstva za čišćenje i usisavač vaše najmilije društvo. Dobar ste poznavatelj i tvorničkih kemikalija i domaćih preparata od limuna i jabučnog octa. Kamo god krenuli, nosite sapun, šampon i dezodorans. Ako je prošlo više od pola dana od zadnjeg tuširanja, osjećate se tjeskobno.

Lav

Kad naiđete na razbacane stvari, hvata vas glavobolja. Smatrate neurednost i nemarnost psihijatrijskim bolestima. Skloni ste prati odjeću i posteljinu dvaput jer sumnjate u pouzdanost perilice. Podržavate svemirska istraživanja jer se nadate da će jednog dana biti moguće istovariti sve smeće i prljavštinu na udaljeni planet ili u crnu rupu.

Bik

Bik voli da je sve oko njega, pa i on sam, besprijekorno čisto. Problem je što ne nalazi uvijek nekoga tko će se pobrinuti za to umjesto njega.

Blizanci

Blizancima je jako stalo do osobne higijene, ali zaostaju u održavanju čistoće i reda u kući ili uredu.

Jarac

Praktični Jarac drži do reda i postavlja svaki predmet na logično mjesto. Ležerniji je u pogledu čistoće i ne diže frku oko malo prašine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.