SUBOTA: Ako se pitate ‘di vanka’, evo naših prijedloga!

Subota je najpopularniji dan u tjednu što se izlazaka tiče, a danas zabave neće manjkati u skoro svakom dijelu Krešimirovog grada. Ako ste u potrazi za odgovorom na vječno pitanje ‘di vanka’, evo odgovora.

U toplom i ugodnom ambijentu Caffe & Wine bara Krešimir IV. večeras Vas, kao i uvijek, čeka dobra zabava. Tamo vas čeka nevjerojatan Acoustic duo The Treblemakers čiji virtuozni zvuci violine i gitare, uz poseban vokal sada već svima poznate Marice jednostavno ostavljaju bez daha. Čeka vas višestano uživanje u najboljim obradama pop, rock i evergreen hitova uz stalnu kvalitetnu ponudu pića.

Blagdanske pogodnosti na Banju već su počele, a iz organizacije vas pozivaju da u najljepše doba godine zakoračite ležerno i u slavljeničkom raspoloženju!

Najpopularnija pića ovog su tjedna u pola cijene, a ni odlične glazbe neće izostati! Naime, u goste stiže glazbeni sastav Uzbuna iz Splita koji će zasvirati pop, rock, kao i zabavni repertoar, a DJ Mladen zadužen je za warm up/close ovog sjajnog partija koji se smiješi.

Zove, zove, zove Jole vas na koncert danas u klubu Inside.

O Joli kao zabavljaču ne treba puno govoriti – zabava do zore zagarantirana. I kad vi padnete s nogu od umora, on vas opet diže. Ne iz pepela kao Vuco, ali on zna kako žene tulumare, a i pri ruci uvijek ima koju kocku šećera.

U slučaju da ostajete u intimnoj, udobnoj i toploj atmoseri svog doma, uvijek ostaje najpopularniji DJ – You Tube. Ugodan dan, večer i ostatak vikenda želi Vam Šibenski portal!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.