Sve je spremno za još jednu vrhunsku zabavu u Makari klubu ovog vikenda

ČETVRTAK 10/12:  VUŠIJADA 2015.
Vusijada (1)
Sve je spremno za studentski tulum godine! Studentsku zbor Veleucilista u Sibeniku u suradnji s Makari clubom i ove godine brucošijadu organizira na Banju. Popularna ‘Vušijada’ održat će se ovog četvrtka, 10/12 s popočetkom u 22:00 sata, a urnebesnu zabavu do jutra priredit će Show Legende i DJ Mika.
Cijene pića bit će krojene po studentskoj mjeri, a kako to rade studenti, imamo prilike vidjeti kroz niz izvrsno odrađenih evenata kroz cijelu godinu.
Makari club kao domaćin i Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku pozivaju vas na tulum o kojem će se dugo pričati. Ne propustite!
Početak programa predviđen je za 22:00 sata, a ulaz je slobodan.

PETAK 11/12 HAPPY FRIDAY: DJ Mladen E & Vodka 1KN

10435008_1002994583053363_5309488932108700274_n

Još jedan sretan petak je pred nama, a da je definitivno IN u Makari clubu  svjedocimo već nekoliko mjeseci.

Naime, vaše omiljeno piće (Vodka) maksimalno je sniženo, te iznosi samo jednu kunu. Glazbeno kormilo u rukama ima DJ Mladen E, što znači da će se zatulumariti do jutra. Guštaj više, plaćaj manje’ slogan sretnog petka za sretne ljude na Banju. Neka vikend započne na pravi način 🙂

Početak programa predviđen je za 22:00 sata, a ulaz je slobodan.

SUBOTA 12/12 DIKTATORI / JAGERMEISTER PARTY / DJ SAPA / HOSTESE

jager1
Diktatori i Jagermeister party ove subote prodrmat će Makari clubom.
Na glazbenom  repertoaru su Bijelo dugme, Prljavo kazalište, S.A.R.S., Jura Stublić, Željko  Joksimović, Zabranjeno pušenje, Bajaga, Petar Grašo, Dino Merlin, te niz najboljih pop rock stvari koje poznajemo.
Za Jagermeister u potocima, odnosmo epruvetama, po promotivnim cijenama nudit će atraktivne hostese, a uz to će vam još dati i nagradu 🙂
Warm up / Close dio programa pod palicom je DJ Sape.
Sve je spremno za još jednu izvrsnu subotu na Banju.
Početak programa predviđen je za 22:00 sata, a ulaz je slobodan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.