Svi dijele dirljivu fotografiju stjuardese koja briše suze putniku, koji se rasplakao dirnut njezinom gestom

Dirljiva fotografija stjuardese koja briše suze 71-godišnjem muškarcu s invaliditetom tijekom leta ovih dana obilazi svijet. Ljubazna stjuardesa Fan Xuesong tijekom leta kleknula je uz putnika, gospodina Niua, te mu pomogla da pojede svoj obrok. On je, naime, doživo moždani udar te nije u mogućnosti držati žlicu u rukama.

“Kada sam shvatila da ne može sam pojesti obrok, kleknula sam uz njega i ponudila mu pomoć, a on izuzetno dirnut mojoj gestom, počeo je plakati”, opisuje stjuardesa što se dogodilo tijekom leta 8. prosinca na putničkom zrakoplovu koji je letio iz Zhengzhoa u Haikoui u Kini.

Niu je umirovljeni profesor medicine, doživio je moždani udar koji ga je ostavio djelomično paraliziranim i u invalidskim kolicima. Njegova supruga, koja je putovala s njime, nije sjedila pored njega, jer je Niu dobio prednje sjedalo kako bi lakše došao do wc-a.

Doživio moždani udar

niu
JEDAN OD PUTNIKA SNIMIO JE DIRLJIV PRIZORScreenshot

“Ovaj čovjek naporno je radio cijeli svoj život i dao je veliki doprinos društvu i najmanje što mogu napraviti jest biti dobra prema njemu”, izjavila je stjuardesa. Prizor je fotografirao jedan od putnika koji je fotografiju objavio na kineskoj društvenoj mreži sličnoj  Twitteru, a podjelili su je milijuni ljudi.

izvor:telegram.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.