Tajni znakovi koji otkrivaju da je lud za tobom

Ilustracija

Kada se upustiš u vezu s nekim i na korak si do toga da izgovoriš one dvije riječi, uvijek si malo zabrinuta oko toga osjeća li i on to isto i hoće li ti uzvratiti istim riječima, zar ne? Čak i ako ti još uvijek nije izjavio ljubav, lako možeš otkriti što osjeća prema tebi – uz našu malu pomoć!

Ovih 5 znakova otkrit će ti da te on sigurno voli:

1. Osmijeh sve govori

Znaš onaj osmijeh bez posebnog povoda? Kada samo sjedite i gledate film, a on ne skida osmijeh s lica? To je dokaz da uživa u vremenu koje provodi s tobom.

2. Zaštitnički je nastrojen prema tebi i tvojim osjećajima

Ako je uvijek na tvojoj strani, brani te pred svima i nikada nije povrijedio tvoje osjećaje, to znači samo jedno – potpuno si ga osvojili, on je jednostavno opčinjen tobom!

3. Uvijek priskače u pomoć

Iako ne tražiš pomoć, zaljubljen će se muškarac uvijek truditi olakšati tvoj život. Čak i ako se radi o sitnicama, on će ti na takav način pokazati da se uvijek možeš osloniti na njega, piše Cosmopolitan.

4. Sitnicama ti uljepša svaki dan

Iako mrzi taj film, pogledat će ga s tobom ili će ti donijeti omiljenu hranu kada bude išao s posla. To nisu velike geste, ali pokazuju da u svakom trenutku misli na tebe i da mu je tvoja sreća itekako bitna.

5. Uvijek je spreman za iskren i otvoren razgovor

Ako uvijek osjeti kada si neraspoložena i želi znati što te muči i na koji ti način može pomoći riješiti problem, možeš biti sigurna da te voli.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.