Talijanska diva Anna Oxa u srpnju stiže na tvrđavu sv. Mihovila

Anna Oxa, jedna od najvećih talijanskih diva, 30. srpnja nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila, objavljeno je na službenoj stranici pjevačice, ali i potvrđeno na stranicama tvrđave.

‘Ovog ljeta svi su gore! Anna Oxa – Oxarte nije mogla dočekati da najavi svoj koncert na pozornici o kojoj svi pričaju’, poručili su iz tvrđave sv. Mihovila.

Neobuzdana, mlada, provokativna i intrigantna, ali prije svega drugačija, komentari su koje joj je na početku karijere dodijelila talijanska kritika, a koji ovu europski poznatu umjetnicu prate do današnjih dana. Glazbeni uzlet započela je 1878. godine, a svoju je popularnost kapitalizirala 1988. godine vodeći najpopularniji nacionalni televizijski show ‘Fantastico’ gdje je pokazala zavidne glumačke i imitatorske talente.

Početak 2000-ih Oxi je donio i privatnu i profesionalnu preobrazbu. Albumom ‘L’eterno movimento’ okrenula se etno melosu posebno onom njenih albanskih korijena.

Sve informacije o prodaji ulaznica bit će dostupne uskoro.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.