Tata sinu za rođendan izradio kuhinju, dobio ružne komentare i odgovorio OVO

edan tata svom je dvogodišnjem sinu za rođendan odlučio izraditi i pokloniti malu kuhinju u kojoj će se igrati, a fotografije je odlučio objaviti na Reddit-u i Imgur-u.

Nakon što je Andrew Hook iz Iowe na internetu objavio novu igračku svog sina Owena – novu kuhinju koju je sam izradio od starog ormara, uslijedili su neki poprilično ružni i neprimjereni komentari.

Jedan korisnik Reddit-a je napisao: “Ti si ono što ne valja s vašom zemljom… Nadam se da će ti sina prebiti u školi”, dok je drugi korisnik napisao sljedeće: “Meni se ovo čini pomalo gej.”

Tata nije dugo čekao da odgovori zlim jezicima, pa je ubrzo napisao ovaj komentar: “Da se moj klinac htio igrati barbikama, poklonio bih mu barbike. Ako je to ono što on želi, onda je to ono što ON želi. Njegova je odluka čime se želi igrati, a ne moja. Uvijek nas voli gledati kako kuhamo i voli biti uključen i zbog toga smo mislili kako je ovo odlična ideja.”

Osim ružnih komentara, ipak je, tvrdi, bilo i mnogo onih koji su mu pisali poruke podrške i rekli kako im se ideja i poklon jako sviđaju. “Dobio sam ogroman broj pozitivnih poruka i bilo je poprilično dirljivo čitati ih. Ali, naravno, uz takve, bilo je i onih prilično gnjusnih i odvratnih koje su mi stizale u inbox.”

Za BuzzFeed je izjavio kako je svjestan da njegovi komentari neće promijeniti mišljenja hejtera koji su ostavljali one ružne poruke, ali također je rekao kako je jednostavno morao reagirati. I to je ono što je najpozitivnije u cijeloj priči – tata koji podržava svoje dijete bez obzira na sve.

kuhinja tata 2

Izvor: Net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.