Program se nastavlja i u rujnu

The Shapeshifters zatvaraju ljetnu sezonu velikih DJ partyja u Aurora klubuFoto: Ilustracija

Tradicionalni veliki završni party ljetne sezone Aurora kluba ove godine na rasporedu je u subotu, kada DJ pult zauzima dobro znano ime house glazbe – The Shapeshifters!

The Shapeshifters znaju svi kao duo DJ producenata iz Londona i Gothenburga, koji su popularnost stekli hitovima s početka i sredine 2000-ih kao što su Lola’sTheme, SheFreaks, Incredible, Back To Basics, Helter Skelter i drugi.

U posljednje dvije godine TheShapeshifters alias je za Simona Marlina koji je, nakon odlaska kolege, preuzeo produkcijsko i DJ solo kormilo brenda.
The Shapeshifters dolazi na otvorenu terasu primoštenske diskoteke napraviti završnicu bogate i zanimljive sezone DJ partija u Aurora kluba. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se kupiti online ili na prodajnim mjestima Adriaticketa.

Završni subotnji party zadnje je gostovanje svjetski poznatih DJ-eva u Aurora klubu i ne znači da je to završetak zabave u primoštenskoj diskoteci za ovo ljeto. Naime, program se nastavlja i u rujnu na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.