The Treblemakers duo i zanimljiva nagradna igra ovu subotu u Krešimiru IV!

Osim već uobičajene ponude na koju ste navikli,  Caffe and vine bar Petar Krešimir IV pripremio je još i iznenađenja i nagradne igre. Evo kako će vikend izgledati:

U subiotu, 28. studenog, zabavljat će Vas nevjerojatan Acoustic duo The Treblemakers čiji virtuozni zvuci violine i gitare, uz poseban vokal sada već svima poznate Marice jednostavno ostavljaju bez daha. Čeka Vas uživanje u najboljim obradama pop, rock i evergreen hitova uz stalnu kvalitetnu ponudu pića.

– U nedjelju, kao i obično, objavljujemo galeriju slika koje nam najbolje dočaravaju atmosferu koju svi skupa stvaramo. I tu kreće nagradna igra: vi pregledavate galeriju slika i pronalazite neku na kojoj ste vi i vaše društvo. Tagirate se na sliku i skupljate svima nam drage like-ove.

Mi u petak navečer objavljujemo tko je skupio najviše like-ova na slike u našoj galeriji i tko kao pobjednik u subotu dobiva posebno iznenađenje.

U subotu dolazite sa svojim društvom za stol koji ste osvojili i na njemu vas čeka vrhunsko vino Merlot uz koje ćete uživati u svojoj suboti

Pridružite nam se, nazovite broj 095/215 – 3002 i rezervirajte svoje mjesto. Uključite se već ove subote u našu nagradnu igru i vidimo se svi u Caffe & Wine baru Krešimir IV- Pozvali su na svojoj Facebook stranici sve Šibenčane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.