Tko je djevojka čije objave na Fejsu svakodnevno lajka i po tisuću Hrvata?

facebook

Mlada kolumnistica Ivana Klarić, koja se krije se iza popularne stranice na Facebooku Ivana Klarić -Dopusti da ti ispričam, uspjela je svojim motivirajućim postovima, snimkama i fotografijama u samo dvije godine prikupiti više od 23 tisuće sljedbenika. To je, znat će oni koji se bave društvenim mrežama, veliki uspjeh u svijetu gdje se takve objave nemalo plaćaju da bi bile vidljive masama, piše živim.hr.

No Ivana, inače studentica teologije u Splitu, otkrila nam je, kako nije u ovu priču krenula ni kako bi postala poznata i/ili popularna, već kako bi inspirirala druge. A to joj je, govorili su joj još na samom početku njezini prijatelji, jako dobro išlo.

“Ova stranica zapravo je moj prvi susret sa pisanjem. Bio je to korak koji uopće nisam planirala, slučajno sam počela i ispalo je super.” priča nam rođena Makaranka.

 

Motivi iza stranice

Ako niste do sada imali prigode “naletiti“ na jednu od Ivaninih Fejs objava tada će vas možda zanimati kako je nas privukla emotivnim objavama na svakodnevne teme o kojima mnogi šute. Baš zbog tog iskrenog i motivirajućeg pogleda na svijet odlučili smo vas upoznati s ovom mladom damom. S nama je podijelila svoj pogled na svijet te motive zbog kojih uz sve druge obveze odvaja vrijeme da bi inspirirala druge.

Ivana ističe kako je jedna od najljepših stvari koje su joj došle u život od početka pisanja upoznavanje ljudi.

“Upoznala sam prijateljicu s kojom sam postala nerazdvojna, prijatelja – mladog fratra, divnu ekipu s kojom surađujem na još jednoj stranici, ma stvarno drage ljude s kojima razgovaram, savjetujem se, upoznajem. Divno je to.” objašnjava 24-godišnjakinja.

 

Radost iza svake objave

Inspiraciju za pisanje nije joj teško naći, nalazi je u svakodnevnom životu, odnosima s ljudima i u glazbi. Smatra da danas ima puno tema o kojima se može i treba pisati, samo je, dodaje, važna volja i kreativnost. A njoj kreativnosti ne nedostaje…

 

“Iskreno, nisam mislila da će moje objave ići puno dalje od mojih prijatelja. Nisam uopće planirala ovo, pa nisam ni imala očekivanja. Sve je došlo nenadano, ali se jako lijepo posložilo i stvarno sam zahvalna svim tim ljudima što su tu i što me podržavaju, kaže za portal živim.hr

Tekst koji je najviše dirnuo ljude?

“Mislim da je to tekst o Downovom sindromu, ali su jako blizu tekstovi o majci. Ljudi vole iskrene, dirljive priče i u takvoj vrsti tekstova doista pronalaze emocije ali prije svega mislim da bude zahvalnost. Prema onome što imaju, prema onome što jesu ili onome što su imali. Jako je lijepo čuti od nekoga da ga tvoja riječ potiče na zahvalnost ili ljubav. To je za mene najveći uspjeh. Jer u današnjem svijetu, često zaboravljamo na prave vrijednosti.”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.