Tko su tri najbolje supruge u horoskopu?

Sve su žene super i sve su OK! Ali, neke su ipak bolje i od najboljih – barem kad je riječ o idealnim ženama za brak. A titulu savršene supruge odnosi…

1. Rak: topli obiteljski tip

Za žene rođene u znaku Raka obitelj je uvijek na prvom mjestu – vlastite potrebe uvijek stavlja iza svega ostaloga. Vjerna je i prava kućanica u duši: kad se uda, što jako želi, odmah obitelj želi proširiti s dječicom te za sve saviti udobno i sigurno gnijezdo. Povrh svega, žene rođene u znaku Raka najrjeđe prevare partnera.

2. Djevica: menadžerica koja ima sve pod kontrolom

Djevice je – zbog perfekcionizma kojem naginju – teško ukrotiti u početku. Međutim, kad se jednom slome, potpuno se predaju partneru. Važni su im poštenje i jednakost – ako je takva veza, sretne su – a to onda osjeti i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom – vlastiti raspored vremena, onaj partnerov te općenito cijele obitelji. Kod njih sve savršeno funkcionira, svi sretni i zadovoljni.

3. Lav: lojalna partnerica koja se uvijek bori za svog partnera

Žena rođena u znaku Lava je pravi borac – i to pokazuje i u vezi. Trudi se održati vatru, ali i nježnost. Svog će partnera braniti protiv bilo koga. Osim toga, Lavice su obiteljski tip žene koja najradije ima puno djece oko sebe, piše miss7

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.