TO SE ZOVE PODRŠKA: Sandri će se večeras na izboru za Miss mammu na pozornici pridružiti i suprug

Sve je spremno za večerašnji spektakl ispred šibenske gradske vijećnice kada će se 16 mama boriti za laskavu titulu miss mamma Hrvatske. U tijeku je posljednja greneralna proba, mame čekaju u redu na frizuru i šminku, a Šibenčanku Sandru Andrić Tucanović pitali smo kakva su njena očekivanja i kako teku velike pripreme za večerašnji izbor.

– Oduševljena sam. Program počinje večeras, svi smo uzbuđeni i nije nam nimalo naporno. Drago mi je da sam se prijavila i dobila priliku da se večeras predstavim – rekla nam je 50-godišnjakinja koja se natječe u kategoriji ‘gold’, a o pobjedi ne razmišlja previše.

SANDRA

– Danas sam upoznala mame finalistice i nikoga ne bih izdvajala jer su sve prekrasne na svoj način. Pobjedu koliko očekujem, toliko nisam njom opterećena jer mi je zaitsa najvažnije da sve prođe u lijepom tonu – iskrena je Šibenčanka, majka dvoje djece.

– Večeras će me u publici bodriti 24-godišnji sin Ivan, inače student Ekonomskog fakulteta i 20-godišnja Paola koja studira Hrvatski jezik i književnost, te pedagogiju. Oni su mi velika podrška i drago mi je da su doputovali s faksa kako bi navijali za mamu – zadovoljna je Sandra koju će bodriti i njen suprug, ali doslovno. I on će se, naime, u jednom dijelu natjecanja pojaviti na pozornici.

SANDRA

– Zoran će mi se pridružiti u plesnoj točki koju sam pripremila. Oboje obožavamo plesati, najdraža nam je salsa, a nije ga trebalo nagovarati. To nam je u krvi – poručuje Sandra Andrić Tucanović kojoj večeras želimo puno sreće.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.