TURISTIČKA ZVIJEZDA ŠT-a: Moderato cantabile coffee & cakes bar

Moderato cantabile coffee & cakes bar je spoj elegantnog prostora klasične profinjenosti i visoke razine usluge. Svoje je utočište pronašao u Vili Pasini u kojoj se, između ostaloga, pisala povijest Šibenika. Pogled iz dvorišta coffee & cakes puca na Crkvu Gospe van grada te prekrasan park s fontanom prepunom kornjača. Spomenuto dvorište u koje se nerijetko selila zabava, krasila su dva bora.

Moderato (49)

Moderato (36)

Jedan od njih tu je i danas, „starac“ od sto i nešto godina uspješno prkosi raznim nedaćama, pričajući Šibenčanima povijest njihova grada. Stoljetna plesna dvorana danas je prostor kojeg prožimaju okusi i mirisi kave bogatog raspona okusa i neodoljivih slastica. Torte iz domaće proizvodnje, različitih kombinacija okusa krase staklene vitrine našeg coffee & cakes bara, a svojim okusom zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. U prekrasnom ambijentu dvorišta te u romantičnom i intimnom interijeru, u mogućnosti smo organizirati catering za različite evente. Svakom eventu pristupamo individualno, a naše znanje, kreativnost i iskustvo glavni su razlozi vašeg zadovoljstva.

Moderato (64)

Moderato (73)

Moderato (10)

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.