U CENTRU ROMAN OBITELJ DANAS ĆE BITI VESELO: Svi su pozvani na koncert i doček Djeda Božićnjaka

Kroz program Prosinac 2015  korisnici i djelatnici Centra za rehabilitaciju Roman obitelj posjetili su HNK Šibenik, u gostima su im bili klapa MirakulBagatin bendMandolinski orkestar KUD-a Tribunj, djeca iz OŠ Meterize, OŠ Skradin, OŠ Dubravice, Fratri s Visovca,  Kulturna udruga Šuštine, Muški pivački zbor Sv. Mihovil i country band Horses back.

No, božićno raspoloženje tek sad im je na vrhuncu. Naime, iz Centra pozivaju na središnju svečanost u njihovim prostorima u Bratiškovcima. Riječ je o tradicionalnom humanitarnom koncertu Luna banda, doći će i Djeda Božićnjak, a korisnicima će se podijeliti i prigodni darovi. Sve će biti popraćeno vatrometom, a početak programa je u utorak, 22. prosinca 2015. godine, u 17 sati.

Podsjetimo, Centar za rehabilitaciju Roman obitelj pruža različite socijalne usluge za 115 odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, odnosno osoba s umjerenom i težom mentalnom retardacijom, i to na dvije lokacije – Šibenik – organizirano stanovanje i Bratiškovci – dugotrajna intenzivna skrb.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.