U emisiji ‘Otvoreno’ nestalo struje, pogledajte kako su se u potpunom mraku snašli političari

Zbog prekida na visokom naponu tijekom večeri zapadni dio Zagreba ostao je bez struje. Problema s opskrbom bilo je i na Prisavlju tako da je bez struje ostao i studio iz kojeg se emitirala emisija ‘Otvoreno’.

Dio emisije u trenutku nestanka struje možete pogledati OVDJE.

Struje je nestalo dok je govorio ministar Arsen Bauk. No, svi sugovornici u studiju i Ivo Josipović, HDZ-ovac Davorin Mlakar nisu se dali smesti već su nastavili razgovarati o aktualnoj temi, a to su parlamentarni izbori.

Medijski vukovi nisu se dali smesti

Voditelj Mislav Togonal rekao je da će nastaviti razgovor kao u radijskoj emisiji pa ih gledatelji samo mogu čuti, ali ne i vidjeti. Gosti emisije, iskusni medijski vukovi, također su se nasmijali i nastavili. Struja je došla za nekoliko sekundi.

Togonal se dobro nasmijao s gostima u studiju konstatirajući da je struja upravo došla, ali je dobacio i došalicu: Evo došlo je svjetlo u naše živote uz sugeriranje Ive Josipovića. Mlakar je, pak, dobacio da se to baš, eto, dogodilo kada je govorio Bauk.

i

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.