U Inside stiže jedan od najvećih zabavljača na ovim prostorima – Vuco

Inside klub za nadolazeći vikend najavljuje pravi mega spektakl, a kad znamo da se na pozornicu penje legendarni Siniša Vuco uopće ne sumnjamo da će atmosfera u subotu biti vrhunska.

Vuco je jedini izvođač u Hrvatskoj koji svira svaki glazbeni pravac i dobar je u bilo čemu što napravi. Hoćete pop, hoćete, rock, hoćete zabavno ili narodno, sve to ima na repertoaru jednog od najvećih zabavljača na ovim prostorima.

Skladatelj pop i rock glazbe i heavy metala, Vuco je jedan od rijetkih glazbenika na ovim prostorima koji se u svojoj karijeri bavi potpuno različitim glazbenim žanrovima.

Podjednako je prihvaćen kao autor i pjevač nove narodne glazbe i kao autor i izvođač žestokog hard rocka.

Vucin prvi veliki hit bila je pjesma ‘Molim te vrati se’, koju je otpjevao na splitskom festivalu ‘Melodije Jadrana’ u duetu sa pjevačicom Ivankom Luetić 1992. godine.

 

vuco

Veliki preokret u svojoj glazbenoj karijeri napravio je u drugoj polovici devedesetih sa albumom nove narodne glazbe ‘Volim piti i ljubiti’, s kojim je postigao veliku popularnost, unatoč radikalnoj promjeni glazbenog stila, a singl je postao neizbježan na svim zabavama.

Pisao je i skladao za mnoge popularne hrvatske izvođače kao što su Mišo Kovač, Kemal Monteno, Zlatni dukati, Alka Vuica, Vlado Kalember i drugi.’

‘Slijepa ulica’, ‘Tražena si roba u gradu’, ‘Rajske kočije’, ‘Ima žena nema broja’, ‘Nedjelja’, ‘Nek’ sam pijan’, ‘Podigla me iz pepela’ samo su neke od pjesama koje će se naći na  repertoaru Siniše Vuce pvu subotu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.