U Rokićima se otvara park za pse i sprema izložba pasa s bogatim nagradnim fondom

U 11 sati počinje Humanitarna izložba pasa koju organizira Šibenska udruga mladih Š.U.M. u Rokićima, u Šibeniku. Mjesto radnje je novootvoreni park za pse, a izložba je dio programa otvorenja.

Prijave na licu mjesta počele su u 10 sati, fond nagrada je bogat – od besplatnog šišanja psa, do njegove ilustracije pa i photosessiona.

Osim u izložbi pasa i druženju s brojnim Šibenčanima za koje vjerujemo da će dio nedjeljnog jutra provesti u Rokićima.

– Da ne zaboravimo zašto sve ovo radimo….dok mi dobivamo park, pasečine šansu da nam se pokažu, vi šansu da pitate veterinarku ono što niste dosad, a želite znati, gradonačelnik priliku da vam pokaže svog psa, svi skupa dok papamo…. mace oko vašeg obližnjeg kontejnera, ispod auta, na drvetu…dobivaju priliku za jedan novi bolji život – poručila je preko svog Facebook profila jedan od cura iz organizacijskog tima, dodajući:

– Znate svi da ne možemo sami, da ponekad ne možemo ništa, pa vi napravite sve, da nismo svemogući, da smo i mi samo “mali”. Baš kao i vi. A’l zajedno smo veći.

Stoga, još stignete do Rokića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.