U Slavonskom Brodu održano spektakularno treće izdanje Slavonija festa CMC 200

 

Slavonski Brod je proteklog vikenda bio domaćin Slavonija festa CMC 200 koji je ugostio najpoznatija imena hrvatske i regionalne pop i rock scene. Na nekoliko dana Slavonski Brod je postao festivalski grad koji je uvijek bio sinonim za kvalitetnu rock glazbu i koncerte. Tradicija se nastavila pokretanjem Slavonija festa CMC 200, produkcijski i glazbeno najvećeg festivala ovakvog tipa u Slavoniji

Festivalska događanja su započela uvodnom konferencijom u novotvorenom hostelu Mali Pariz na kojoj su aktivnosti festivala predstavili direktor CMC televizije Mario Kovač, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice grada Slavonskog Broda Mirko Duspara,ve je to bio uvod u Rock maraton, odnosno prvu festivalsku večer u kojoj su se na pozornici izmjenjivali Divlji dječak, Republika, Cota G4, Jall Aux Yeux, The Siids, Bang Bang, Jeremiah’s i Chaos Addict. Republika je na festival stigla s novim singlom “Patuljci” koji je objavljen netom prije brodskog nastupa. Grupa Bang Bang je prema mnogima imala jedan od najboljih nastupa večeri, a izvela je svoje najveće hitove, kao i zadnji singl “Što ako ne bude po tvom”. Headlineri večeri bili su Kojoti i Divlje jagode, a legendarni bend predvođen Zeletom Lipovačom i gostima pjevačima Tonijem Jankovićem i Žanilom Tatajem izveo je mnogobrojne hitove, među kojima su bili “Krivo je more”, “Motori”, “Marija”, “Jedina moja”, “Divlje jagode” i druge. Više tisuća posjetitelja uživalo je u programu koji je trajao dugo u noć te završio after partyjem u Kući piva.

Foto: CMC

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.