URNEBESNO: Horoskopski znakovi na putovanju

NA PUTU

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpion krišom pojeo sendvič da ga niko ne bi tražio “griz”. Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke, pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promjenio nekoliko statusa na Fejsbuku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpion jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…” Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj zaflekati bermude.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novce i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

NA ODREDIŠTU

“Thank God, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodenjak lajka. Ovan je već u moru. Škorpion je skupa s torbom zauzeo kupaonIcu zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Djevica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari!

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuha juhu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

 

NA PLAŽI

‘Juhuuu, evo nas na plaži’, Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru: na slici je Djevica ispod šešira s obodom metar i pol, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u ručnik s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strijelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpion je okrenuo leđa i zabranio taggiranje.

Vodenjak se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema slici, otplivao je 200 metara.

U VEČERNJEM PROVODU

“Party Night”, twitta Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Djevice. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijelo susjedstvo na party, Škorpionu se to nije svidjelo pa se mrgodi u ćošku.

Rak svima servira tanjuriće i nutka ih voćem.Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodenjak predlaže da se sutra ide na tečaj ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

izvor: zadovoljna hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.