Vašu osobnost otkriva način na koji crtate spiralu

Ljude bi mogli podijeliti u dvije grupe ako pogledamo način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju iznutra prema van, a drugi izvana prema unutra – upravo to otkriva njihovu osobnost, prenosi portal meowgag.com. U koju grupu vi pripadate?

Iznutra prema van

Vrlo ste brižni i uvijek ste potpora ljudima kada trebaju utjehu, s nekime razgovarati, kada im je potrebno rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi uskočiti.  Čovjek kojeg vi volite može se smatrati sretnim, jer vama su partner, obitelj i pravi prijatelji na prvom mjestu. Posjedujete snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama je suosjećanje i ljubaznost jako važno – takvi ste sami pa očekujete to i od drugih.

Izvana prema unutra

Vi ste vrlo mudri i oduvijek ste bili zreli za svoju doba – tako je od kada vas sjećanje služi. Za vas su kvalitete koje bi svaki čovjek trebao imati – ljubaznost,  marljivost i ustrajnost. U isto vrijeme svjesni ste da ne treba zanemariti zabavu i opuštanje s obitelji i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često slijedite svoje srce. Vi izbjegavate svađe s drugima i možete dugo trpjeti, ali kada jednom nekoga prekrižite tako ostaje do kraja života.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.