Veliki koncert hrvatske dive Doris Dragović u primoštenskoj Aurori

Samo srce ljetne sezone u primoštenskoj diskoteci Aurora i ove godine rezervirano je je za veliki koncert hrvatske pjevačke dive Doris Dragović. Neponovljiva Doris rijetko nastupa i pažljivo bira gdje će pjevati, zato će koncert u Aurori koji je na rasporedu 27. srpnja biti zaista posebno iskustvo. Prava glazbena poslastica.

Doris Dragović po svemu je jedinstvena osoba, umjetnica, što potvrđuje njezina bogata diskografija i plodna karijera i vrhunski koncerti to potvrđuju. Prošlogodišnji koncert u Aurori bio je sigurno najupečatljiviji događaj ljetne sezone.

Svima prisutnima ostao je prošlogodišnji nastup u pamćenju,  i evo  Doris se vraća ove godine na vanjsku terasu primoštenske ljepotice da priušti još jedan vrhunski koncert. Ponovit ćemo,  27. srpnja na velikoj pozornici Aurore nastupit će  Doris Dragović koja će vas i nas razgaliti i rasplesati sa svojim bezvremenskim hitovima.

Ulaznice u pretprodaji moći će se nabaviti od 2.7. na Adriaticket pretprodajnim mjestima i online sustavu.

doris

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.