Veliki ljetni ljubavni horoskop: Ovnu strastvena avantura, Strijelcu novi početak

Ilustracija

Ovan (21.3.-19.4.) će se ovo ljeto prepustiti strastvenoj avanturi

U srpnju ćete upoznati osobu koja će vas privući toplinom i nježnošću. Već u drugoj polovici mjeseca postat ćete nemirni i tražiti više prostora za sebe i život s prijateljima. Pozicija planeta tjerat će vas na zavođenje. S lakoćom ćete sklapati poznanstva, i iza 23. srpnja popustit ćete kočnicama i prepustiti se vrućem flertu. To će biti osoba koja će na vas ostaviti snažan dojam.

Najbolje će vam odgovarati Lav koji će buditi osjećaje u vama, Strijelac koji će vam priuštiti vrhunsku avanturu i Škorpion sa svojim strastvenim dodirima.

Početkom kolovoza stvari će se zakomplicirati, a postoji i opasnost od ljubavnog trokuta. Ako ste u dugoj vezi, razgovarajte s partnerom i riješite sve što vas muči. Osmi mjesec bit će vam buran.

Početkom rujna otvaraju se mogućnosti i za novu vezu.

Najbolji dani za flert i ljubav su 25.7. i 28.8.

Ovan Robert Downey Jr. 4.4..1965. i supruga Susan Škorpion 6.11.1973.:

Bika (20.4.-20.5.) očekuje burno ljeto

Druga polovica srpnja donosi nemir u ljubavnim odnosima. Osjećat ćete se tjeskobno i nemirno i pokušat ćete dokučiti što zapravo želite i kojim smjerom trebate krenuti. Izbjegavajte nevjeru i izborite se za svoje potrebe. Početak kolovoza donosi smirivanje, no ubrzo će se to opet promijeniti. Mogla bi vas obuzimati ljutnja i nemir, no tada je najbolje ne činiti ništa već prespavati.

Samce će privući njima nekompatibilna osoba s kojom bi se mogli upustiti u ljubovanje samo da ne bi bili sami. No ubrzo će vam to dosaditi i krenut ćete dalje sami. Rujan donosi ugodne promjene, a moguća je veza i s nekim s posla.

Bik George Clooney 6.5.1961. i Vodenjak Amal Clooney 3.2.1978

Idealan partner za vas je Rak s kojim ćete se obožavati maziti, s Djevicom uživati u razgovorima, a Vaga će vas osvojiti svojim šarmom.

Najbolji dan za flert je 29.9., a za ljubav 28.8. 

Blizanci (21.5.-20.6.) će doživjeti prijelomni kolovoz

U drugoj polovici srpnja željet ćete se družiti, izlaziti i zabavljati, a ukoliko ste u vezi nećete biti na istoj “valnoj dužini” s partnerom jer će on prolaziti kroz proces introspekcije i želje za mirom i samoćom. Samce krajem srpnja očekuje tajni flert i bit će im zanimljivo par dana, a onda će krenuti dalje.

Kolovoz donosi nove spoznaje i novo poglavlje u ljubavnom životu. Imat ćete priliku napokon se izvući iz situacije koju već dugo želite riješiti. Razmislite o tome što želite i što bi bilo najbolje za vašu i za zajedničku budućnost.

Blizanac Angelina Jolie 4.6.1975. i Strijelac Brad Pitt 18.12.1963.:

Od 9. rujna Jupiter ulazi u vaše polje ljubavi i najavljuje novo poglavlje u ljubavnom životu.

Za vas su idealni partneri Vaga s kojom ćete se kužiti nagonski, Škorpion zbog tjelesne privlačnosti i Ovan s kojim ćete se super zabavljati.

Najbolji dani za flert su 27.7. i 29.8., a za ljubav 28.8.

Rak (21.6.-22.7.) će se preispitati i odlučiti na promjene

Ovo ljeto bit ćete traženi, voljeni i privlačit ćete pažnju na sve strane. Na vama je odluka hoćete li djelovati na tuđe znakove pažnje. Samci bi mogli doživjeti čak dvije privlačne ponude pa će biti u nedoumici. Oni koji još uvijek pate za bivšom ljubavi, trebali bi krenuti dalje. Upuste li se u novi odnos, očekuje ih velika strast i prisnost.

Ipak bivše ljubavi neće mirovati i postoji mogućnost da će se javiti u kolovozu. Upustite li se u komunikaciju s njima, mogli bi se naći u začaranom krugu prošlosti iz kojeg nećete znati kako izaći. Na kraju ćete doživjeti gorčinu i napokon krenuti dalje. Odlučit ćete promijeniti stvari za sebe i više se boriti za ono što vi želite i hoćete.

Račica Sofia Vergara 10.7. i Strijelac Joe Manganiello 28.12.1976.

 

Idealni partneri za vas su Lav koji zna kako se približiti vašem srcu, Djevica koja vidi razmišlja na duge staze s vama i Škorpion koji vas mami na avanturu.

Najbolji dan za flert je 1.8., a najbolji dan za ljubav 28.8.

Lav (23.7.-22.8.) će krajem ljeta doživjeti ljubavnu renesansu

Samci će se početkom ljeta zabavljati s bivšim ljubavima ili zauzetima. Zbog toga o tome neće puno ni pričati. Zauzeti će pak razmišljati kako produbiti bliskost s voljenom osobom. Kratko vrijeme će sve biti dobro no krajem srpnja ćete se razočarati u partnera. Bit ćete ljuti i nećete birati riječi.

Od početka kolovoza osjećat ćete se pustolovnije i spremnije za zavođenje. Znat ćete točno što treba poduzeti. Svidjet će vam se jedna osoba ili puno starija ili puno mlađa od vas zbog koje ćete biti spremni ići i kroz zid.

Lavica Amy Adams 20.8.1974. i Rak Darren Le Gallo 21.7.1974.:

No prave ljubavne promjene doživjet ćete u rujnu. Tada će sve sjesti na svoje mjesto. Vi ćete biti zadovoljni i opušteni, a jasno ćete znati izraziti i što želite.

Idealni partneri su Vaga s kojom je moguća ljubavna veza, Strijelac koji jamči dobar provod i Ovan koji garantira dobar seks.

Najbolji dan za flert su 28.7., a najbolji dan za ljubav je 13.9.

Djevica (23.8.-22.9.) će spoznati promjene i krenuti hrabro naprijed

Samci bi mogli upoznati zanimljivu osobu ali velike razlike u godinama, a moguć je i kratak povratak u prošlost. No to im neće pružiti željeno ispunjenje i zadovoljštinu. Zauzetima će smetati pritisak partnera i sve dok ne sjednu i otvoreno ne razgovaraju s njim, neće se smiriti.

Kolovoz će vam biti jedan od najvažnijih mjeseci u godini. Shvatit ćete što želite, prestat ćete bježati od istine i utjehu tražiti na krivom mjestu. Nakon dužeg promišljanja postat ćete iskreni prema sebi zbog čega će se dogoditi i značajan pomak u intimnom životu.

Djevica Blake Lively 25.8.1987. i Vaga Ryan Reynolds 23.101.1976.

Ljubavni život postat će vrlo aktivan, a samce će čekati osoba zaljubljena u njih. Pitanje je jedino hoće li oni biti spremni za novu ljubav?

Idealni partneri za vas su Rak koji u vama budi emocije, Jarac će vam pomoći u kolovozu, a sa Škorpionom bi se mogli upustiti u nešto neočekivano.

Najbolji dan za flert je 15.8., a za ljubav 28.8.

Vaga (23.9.-23.10.) bi se mogla upustiti u neočekivan flert

Ovo ljeto ljubav vam neće biti na prvom mjestu. No u zauzetim vodama vodit će se važni razgovori, osobito krajem srpnja. To je dobro vrijeme da usuglasite stavove o braku i odnos prema partneru. Postoji opasnost i od flerta od kojeg bi se se mogli pretjerano zanijeti i staviti na kocku sve što ste toliko dugo gradili.

Matt Damon 8.10.1970. i Lavica Luciana Barroso 31.7.1976.

Samcima se isto pruža šansa za kratkotrajnu romansu s osobom koju dugo nisu vidjeli. Krajem kolovoza Venera ulazi u vaš znak i počet ćete se buditi i osjećati neodoljivo! Pruža vam se i prilika da uredite intimni prostor onako kako ste oduvijek željeli s osobom koju velite.

Idealni partneri za vas su Strijelac za flert, Djevica s kojom ćete riješiti zaostale račune iz prošlosti i Vodenjak koji će vas zavoditi u rujnu.

Najbolji dani za flert su 7.8. i 28.8., a za ljubav 17.8. i 13.9.

Škorpiona (24.10.-21.11.) čeka ljeto puno uzbuđenja

Ovo je vaše ljeto. Bit ćete puni energije, želje za dokazivanjem i tražit ćete sve ili ništa od partnera. Dobit ćete od partnera što ste željeli. Krenete li na put sami bez djece, doživjet ćete puno toplih i intimnih trenutaka koji će vas zbližiti. Samci bi u tom razdoblju mogli upoznati osobu s kojom će “kliknuti”. No to neće dugo potrajati, postat ćete nemirni i željni novih izazova.

Škorpion Ryan Gosling 12.11.1980. i Riba Eva Mendes 5.3.1974.

Početkom kolovoza moguće je javljanje bivše ljubavi, ali i ugodno druženje s novom osobom. Koliko daleko ćete otići i što će biti od tog odnosa, ovisit će isključivo o vama. Krajem kolovoza vas opet očekuje ljubavni obrat. Upoznat ćete vrlo uzbudljive ljude, a u braku vam se neće sviđati preveliko ugađanje partnera.

Idealni partneri su Rak zbog dobrog emotivnog spoja, Vaga koja će vas opčiniti u rujnu i Ovan koji vam diže energiju.

Najbolji dan za flert je 10.8., a za veliku ljubav 13.7.

Strijelac (22.11.-21.12.) će se odlučiti za novi početak

Ovog ljeta donijet ćete važne odluke. Krajem srpnja osjećat ćete se odlično i osloboditi se predrasuda koje vas ograničavaju u ostvarenju ljubavnih želja i ciljeva. Kolovoz će donijeti nešto napetije stanje pa bi vam mogle smetati sitnice. Željet ćete biti malo sami da se odmorite.

Osmi mjesec je jako važan za samce. Tada će definitivno raskrstiti sa starim pričama, slomljenim srcem, bivšim ljubavima i zapletenim odnosima. Odlučit ćete da je vrijeme za novi početak i novu priču.

Strijelac Jay-Z 4.12.1969. i Djevica Beyonce 4.9.1981.

 

Plodno ljubavno razdoblje očekuje se u rujnu kada bi vam se mogla jako svidjeti jedna osoba.

Idealni partneri su vam Lav jer ćete se u njega lako zaljubiti, Ovan će vam priuštiti ljetnu pustolovinu, a Škorpiona ćete zaintrigirati.

Najbolji dan za flert je 25.7., a za ljubav 21.8.

Jarac (22.12.-19.1.) će se otvoriti prema ljubavi i uživati

U fazi ste kada vam treba nježnosti i ljubavi, a ako ste u vezi tražit ćete konstantnu potvrdu te ljubavi. Bit ćete otvoreni prema ljubavi, a ako pokažete ranjivost, ugodno ćete se iznenaditi reakcijom. Prepustite se emocijama, priđite osobi koja vam se sviđa, a ako ste u vezi, pokažite partneru da vam je stalo. Napustite hladan pristup.

Postoji mogućnost da ćete u jednom trenutku posumnjati na treću osobu, ali nemojte činiti ništa ishitreno već razgovarajte otvoreno.

Jarac Kate Middleton 09.01.1982. i Rak princ William 21.6.1982.

Kako kolovoz bude odmicao bit ćete sve samouvjereniji i zadovoljniji. Samcima predstoji zanimljivo poznanstvo sa strancem.

Idealni partneri su vam Djevica jer ćete zbog nje slušati svoje srce, Bik jer ćete se s njim dobro razumjeti i Ribe koje će vas privući brižnom naravi.

Najbolji dani za flert su 28.7. i 14.8., a za ljubav 30.8.

Vodenjak (20.1.-18.2.) će ovog ljeta tražiti odmor i mir

Ovo ljeto neće vam se puno vrtiti oko ljubavi jer ćete biti zauzeti obavezama ili poslom. Zbog toga bi se partneri mogli osjećati zapostavljeno, ali ipak ćete naći par dana za zajednički odmor. Vodenjaci koji neće biti preopterećeni tražit će više prostora za sebe, izbjegavati gužve, druge ljude i njihove zahtjeve.

Krajem srpnja vaša veza bi mogla biti pod povećalom pa pazite što pričate da ne bi netko nešto krivo protumačio i tako to predstavio vašem partneru. Sve vaše probleme riješite u svoja četiri zida, i nemojte previše drugima govoriti o njimma.

Samci će više pribjegavati prolaznim seksualnim odnosima i neće biti puno zainteresirani za veze. No upravo takva druženja mogla bi rezultirati zaljubljenošću koju ćete neko vrijeme ignorirati. No to neće biti veza za duge staze i brzo ćete to shvatiti.

Vodenjak Justin Timberlake 31.1.1981. i Riba Jessica Biel 3.3.1982.

 

U kolovozu će zauzeti dogovarati s partnerima važna pitanja bez imalo problema. Shvatit ćete s kojim ljudima se trebate družiti, a koje izbjegavati i da se trebate kloniti onih koji vas iscrpljuju. To će vam donijeti veliko emotivno zadovoljstvo.

Idealni partneri su vam Ovan jer ste s njim na istoj valnoj duljini, Lav jer će u vama izazvati emocije te Strijelac zbog vatrometa strasti.

Najbolji dani za flert su 12.8. i 16.8., a za ljubav 3.9. i 13.9.

Ribe (19.2. – 20.3.) čeka velika ljubav ovog ljeta

Ovo je idealno ljubavno razdoblje za vas. Bit ćete sretni ovog ljeta. Imat ćete bogat društven život, a s partnerom će u vezi cvjetati ruže. Ako ikako možete otputujte zajedno sami, daleko od svih i uživajte. To će vam pomoći da učvrstite vaš odnos i još više se zbližite. Žene ovog znaka osjećat će potrebu za majčinstvom, a izvjesna je i mogućnost trudnoće.

Samcima je idealno vrijeme za pronalazak srodne duše. Mnogi bi mogli doživjeti veliku zaljubljenost i strast.

Riba Emily Blunt 23.2.1983. i Vaga John Krasinski 20.10.1979.:

Početkom kolovoza moguć je pad energije pa ćete biti skloniji pogrešnim procjenama situacija ili partnera. No nemojte se inatiti već otvoreno razgovarajte o problemu. Krajem kolovoza naći ćete izlaz iz vaših briga pa ćete u rujan ući bezbrižni. To je ujedno i vrijeme da porazgovarate o zajedničkoj budućnosti.

Idealni partneri su Rak u kojemu ćete pronaći srodnu dušu, sa Škorpionom ćete uživati u strastvenim zagrljajima te Ovan koji će vas motivirati.

Najbolji dan za flert je 20.8., a za ljubav 21.8.

izvor:24sata

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.