Veliki mjesečni horoskop za travanj: Većini znakova burno u odnosima

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ovan

Ovog mjeseca trebate poraditi na osobnim odnosima s ljudima koji su vam bliski ili koji su vam bili bliski, ali ste se u međuvremenu udaljili. Ako vam sve izgleda kao da ide po loju, u drugom tjednu mjeseca ćete se uvjeriti da i to nije baš tako kao što mislite. Taman kada se smirite i kada pomislite da vam sve ide kako treba, dogodit će se događaji koji će vas usporiti vas i pokolebati vas oko svega, piše portal Atma.

Neki ljudi od kojih ste očekivali podršku su vas napustili kada je to najpotrebnije i sada morate sami prolaziti kroz brojne probleme. Ali, možete naći nove suradnike kako bi vam bilo lakše i kako ne bi morali sve obaveze na sebe preuzeti.

Kada je riječ o ljubavi i promjenama na ljubavnom planu, druga polovina mjeseca će vam donijeti tu dugo očekivanu promjenu. Izlazili ste iz veze i vezu u potrazi za pravom osobom, ali vas je svaka nova ljubavna avantura razočarala – i taman kada ste bili blizu odluke da ostanete sami, jedna osoba koju ste skoro upoznali će vas toliko impresionirati da nećete znati što vas je snašlo. Na početku ćete se praviti da vaše emocije nisu toliko jake, ali kako vrijeme bude prolazilo, nećete moći sakriti toliki nalet emocija.

Bik

Početak mjeseca bi trebao biti jednostavan i polagan, ali vi jednostavno morate zakomplicitati stvari, zar ne? Samo par pogrešnih odluka će vas odvesti na totalno pogrešan put i umjesto da budete bliže cilju vi ćete se udaljiti još više i tako ćete sebe uvesti u još veći broj obaveza. Prije donošenja svake odluke morate dobro razmisliti o svim faktorima koji mogu utjecati na tu odluku, prije ili kasnije.

Stvari na poslu nisu najsjajnije, a kako bi i bile kada svaki razgovor s kolegama pretvarate u svađu i mislite da vi sve znate najbolje. Ali, potrebno je da progutate svoj ponos i da ponekad shvatite da niste vi svemogući i da trebate prihvatiti i savjete od kolega koji rade duže od vas i koji su tu da vam pomognu koliko je to moguće, ali ne može vam nitko pomoći ako vi to ne prihvaćate.

Ali nije sve tako crno, u trećem tjednu mjeseca ćete moći zaboraviti na brojne probleme na poslovnom planu i moći ćete se opustiti. Odisati ćete pozitivnom energijom i karizmom.

Blizanci

Nećete dugo moći biti mirni i spokojni ovog mjeseca, samo prvih par dana je rezervirano za to, a poslije tog perioda vas čekaju burni i naporni razgovori i pregovori bez obzira o kojem aspektu vašeg života se radi. S voljenom osobom morate iskreno porazgovarati u kojem pravcu se kreće vaša veza. Morate uložiti svoj trud i svoje vrijeme ako ne želite da vam i ova veza propadne.

S druge strane ni financijski vam slabo ide i uvijek vam manjka novca, koliko god se vi trudili da budete štedljivi i da kupujete samo ono što vam je potrebno. Pokušavate naći dodatni posao ali trenutno niste spremni za još dodatnih obaveza. Ukoliko nađete novi posao sagorjet ćete i izgubit ćete svu energiju koja vam je i ovako na izmaku.

Zdravstvena situacija je stabilna, ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Morate ponovo izbaciti neke loše navike koje su opet postale sastavni dio vašeg života. Jedno vrijeme ste bili na pravom putu i eliminirali ste neke navike od kojih ste se osjećali loše, ali čim se iznervirate vi opet posegnete za njima.

Rak

Vaša karijera će se naći na meti mnogih koji smatraju da ne znate raditi svoj posao ili se ne trudite dovoljno dobro da ga radite. Pokušavate ih razuvjeriti, ali kada pogledate svoje ciljeve koje ste ostvarili i nemate se baš čime pohvaliti. Ipak, mnogi poslovni partneri vjeruju u vas. Smatraju da je ovo samo jedan loš period iz kojeg ćete se uskoro izvući.

Vaš partner nema razumijevanja za vaše zahtjeve i prohtjeve koji su, morat ćete priznati, svakoga dana sve brojniji. S voljenom osobom morate stalno razgovarati i unaprjeđivati svoju vezu, ne smijete je uzimati zdravo za gotovo.

Ako želite sačuvati svoje zdravlje što je duže moguće, morat ćete poboljšati prehranu i izbaciti brojne loše navike.

Lav

Borit ćete se hrabro ovog mjeseca sa svim nedaćama, obavezama i problemima koji se samo nagomilavaju. U poslu situacija konačno kreće na bolje, imate suradnike koji vam pomažu, ali morate naučiti da surađujete s njima svakodnevno.

Vaš ljubavni život je buran kao što je oduvijek i bio, ali vama je iskreno sve to dosadilo. Želite se smiriti i uživati u ugodnim trenutcima s voljenom osobom, dosta vam je drame, igara i gubljenja vremena s osobama koje to ne zaslužuju. Ponekad jednostavno maštate da ste u dugoj i stabilnoj vezi bez trzavica, ali ovaj mjesec jednostavno nije pravo vrijeme za stabilnost, vaš avanturistički duh uvijek traži nešto novo i uzbudljivo i ne želi se još smiriti.

Ne možete bez posljedica ići kasno na spavanje i ustajati rano. Mogući su problemi s glasnim žicama i s promuklošću, a samo o vama ovisi koliko dugo će taj problem trajati. Imunitet vam nije najjači, a vi ga dodatno svakog dana oslabljujete, morate prekinuti s porocima i trebate početi hraniti se zdravo.

Djevica

Poslovna komunikacija s jednom važnom osobom će vam donijeti dosta toga pozitivnog ovog mjeseca. Imat ćete šansu naučiti mnoge stvari vezane za vaše radno mjesto, a to će otvoriti neka nova vrata za razvoj karijere i za bolje ostvarenje ciljeva i planova koje već duže vrijeme pripremate, ali ih ne realizirate.

Dobitak na financijskom polju je moguć sredinom mjeseca, ali neće biti spektakularan kao što ste očekivali. Cijela ta priča oko posla vam je zvučala previše lijepa da bi bila istinita, a sada se uvjeravate da je to baš tako.

Konačno je došlo vrijeme za uređenje vašeg životnog prostora i ovaj mjesec je idealno vrijeme za to. Točno znate što sve želite promijeniti, imate solidnu zamisao, samo vam je potrebno da nađete prave osobe koje će vam pomoći da realizirate svoju ideju na pravi način. Ako želite, uvijek možete potražiti savjet od prijatelja, ali znate da se njihovi ukusi ne slažu s vašim i da ćete samo bez potrebe dobiti dosta savjeta koji vam se ne sviđaju.

Polje ljubavi je stabilno.

Vaga

Rokovi su kratki, ali vi uspijevate sve završiti u propisano vrijeme. Ni sami niste vjerovali da sve obaveze možete završiti, a da vas netko ne pritišće. Posao ne trpi vaš neorganiziran privatni život, ali ako uskoro ne sredite privatne obaveze, posao će trpjeti, a vi to svakako ne želite. Potrudite se to da izbjegnete po svaku cijenu.

Imate više vremena za privatni život, to iskoristite na pravi način.

U posljednje vrijeme ste nabacili višak kilograma, ali to ne želite priznati i ljutite se na svakoga tko to spomene. Mada, u dubini duše znate da jedete više nego što vam organizam traži, jedete na živčanoj bazi i kada ste nervozni i depresivni, a to će na duže staze ugroziti vaše zdravlje. Ako se ne možete sami izboriti s tim problemom, najbolje je da potražite savjet stručne osobe.

 

Ostatak pročitajte ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.