VIDEO Grdović u Vodice stiže sa snažnom ljubavnom baladom

Snažna ljubavna balada ‘Sanjam sto anđela’ novi je singl i spot Mladena Grdovića. Sjajan tekst Nenada Ninčevića uglazbio je Mladen, a u odličnom aranžmanu Franje Judniča pjesma je dobila prepoznatljiv Grdovićev zvuk. Novu pjesmu Mladen će predstaviti na jubilarnom 10. CMC festivalu ove subote u Vodicama.

– Iako je CMC festival revijalnog karaktera i time daje određenu slobodu pjevačima i autorima da naprave što bolju promociju pjesme, ove sam godine odlučio nastupiti s ljubavnom pjesmom koja je baš moj đir. Ninčević je maher za ljubavne tekstove i mislim da smo nas dvojica pobjednički tandem. Svjestan sam da su pjesme poput ‘Crveni Ferrari’ i ‘Dalmatinka mala’ hitovi koje publika primi na prvu, pogotovo na CMC festivalu, ali pjesme poput ‘Sanjam sto anđela’ su ono na čemu sam izgradio svoju karijeru i predstavljaju pravog mene, rekao je Grdović.

Mladen Grdović dobro je poznato i uvijek rado viđeno lice na CMC festivalu na kojem je predstavljao i svoje studijske albume. Nakon uspješnog ‘Nek’ se čuje pisma s Jadrana’, objavljenog 2016. godine, Mladen Grdović otvara novo diskografsko poglavlje, a pjesma ‘Sanjam sto anđela’ njegova je najbolja najava.

FOTO: promo

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.