VIDEO: PRIČA O DVOJNICAMA: Identično izgledaju, žive u istom gradu, a nikad se nisu vidjele!

David Aronin (25) koristio je aplikaciju za upoznavanjeJSwipe kada je uočio djevojku nevjerojatne sličnosti s njegovom najboljom prijateljicom Ilysse Ratner. Aronin je ‘screenshotao’ nepoznatu djevojku i poslao sliku Ratner koja je ostala šokirana.

– Kada sam vidjela sliku morala sam je uvećati kako bih vidjela jesam li to stvarno ja. Čak je i moja mama teško mogla pronaći razliku između mene i te djevojke – rekla je Ratner.

twins1_1056782S1

Prijatelji su joj smatrali kako je profil tek jedan u nizu brojnih slučajeva krađe identiteta na internetu, no Ratner je bila sigurna kako fotografija nije njezina te je nastavila istraživati.

– Bila je poput agenta FBI-ja koji radi na slučaju ubojstva. Govorila je kako postoji milijun ljudi na svijetu, ali to je neće zaustaviti u tome da pronađe djevojku koja izgleda baš poput nje. Uvijek sam govorio da ako FBI ikada poželi otići na odmor trebao bi angažirati žene, one mogu pronaći bilo koga – našalio se Aronin.

Odlučna u tome da pronađe misterioznu djevojku, Ratner je poslala poruku stranici Twin Strangers, koja se bavi otkrivanjem dvojnika. Na stranici su objavili fotografiju i djevojka imenom Veronique Hadjibay uskoro je pronađena.

Iako djevojke nisu imale pojma o postojanju one druge, dijele nekoliko sličnosti.

– Ono najsličnije na nama su oči, svi u mojoj obitelji imaju takve oči. Osim izgleda, ne mogu vjerovati da obje živimo u New Yorku i bavimo se modom, koje su šanse za to? To je ludo – rekla je Ratner.

Djevojke se tek trebaju sastati uživo, a tko zna, možda kroz druženje otkriju još zajedničkih stvari.

Izvor: Jutarnji.hr    foto: facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.