VIDEO Šarmantna Anđela iz Tribunja pjesmom osvaja Hrvatsku. Poslušajte njezin prvi singl

Mlada kantautorica iz Tribunja, Anđela Grubišin, objavila je svoj prvi singl ‘Ovih dana’ i tako započela put u estradnom svijetu. Riječ je o ljubavnoj pjesmi, koju je sama napisala prije tri godine zbog, kako kaže, emotivnog stanja u kojem je tada bila.

– Počela sam pisati, jer mi je tako bilo najlakše kanalizirati vlastite emocije, bile one pozitivne ili negativne  – priznala nam je Anđela.

Pisanje je smiruje i opušta, a inspiraciju pronalazi svuda i u različitim životnim situacijama, jer voli iskreniju priču. Nema nekog izričitog uzora, ali voli Josipu Lisac, Gorana Baru te Freddieja Mercuryja pa bi se željela u svom glazbenom izričaju približiti njima.

– Nadam se da neću puno lutati, tražeći se po raznim žanrovima i da ću naći ono što me ispunjava i raduje, uz želju da se to svidi i publici – rekla je mlada Anđela.

Tribunjanka rođena u Šibeniku prije 28 godina, gimnaziju je završila u rodnom gradu, a nakon toga i prvi pripremni razred Glazbene škole ‘Ivan Lukačić’ , također u Šibeniku gdje je pohađala satove solo pjevanja kod Ane Grubić Miškić.

– Od malena njegujem ljubav prema glazbi jer se u kući uvijek pjevalo, poglavito zbog oca koji je svirao i gitaru, pa je i mene ‘zarazio’ time. Sada ne mogu zamisliti svoj život bez glazbe – kazala je Anđela.

Inače, ozbiljnijim pjevanjem počinje se baviti s 18 godina, a pisanjem nešto kasnije, s 25. Iako je najteže biti prorok u svom zavičaju, Anđela ima svu podršku svojih sumještana u namjeri da postane zvijezda. U početku svoje uratke nije željela dijeliti s javnosti, ali kako je više stvarala, više je u njoj rasla želja da to s nekim podijeli pa se odlučila na korak više, čemu svjedoči i pjesma ‘Ovih dana’. U pripremi je spot za pjesmu, kao i nova pjesma koja bi trebala izaći u dogledno vrijeme.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.