'Svijet za nas'

VIDEO Talentirana Splićanka Kristina Boban prvi put nastupa na Šansoni

Pjevačica Kristina Boban nastupit će na Večerima dalmatinske šansone 17. kolovoza u Šibeniku s pjesmom Ive Nuića ‘Svijet za nas’, što će joj biti prvi nastup na festivalu.
Inače, Kristina je poznata po uspješnom nastupu na The Voiceu, a iza sebe ima nastupe na Zagrebačkom i Splitskom na koje je dobila nagradu za najbolju interpretaciju te festivalu Marko Polo festu gdje je dobila glavnu nagradu stručnog žirija.
– Sretna sam što je pjesma ‘Svijet za nas’ dobila priliku biti izvedena baš na Šansoni i dati ću sve od sebe da ju publici donesem na najbolji mogući način. Moj dragi autor Ivo Nuić, aranžer Ante Pecotić i ja s velikom smo je pažnjom snimali te bih voljela da publika prepozna trud i vjeru koju smo uložili u pjesmu – kaže Kristina koja je jako ponosna i na video spot u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomodjija, sniman u Alfa studiju u Zagrebu. Naime, Kristina je sama osmislila čitavu radnju spota dok ga je Sunčica Bandić koreografirala za plesačice Akademije suvremenog plesa.
Video spot možete pogledati OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.