VIDEO ‘Zapivajmo svi, Božić dolazi’: Sebenico ima pjesmu koja bi mogla postati blagdanski hit

‘Zapivajmo svi, Božić dolazi’ novi je uradak šibenske klape Sebenico koja je tom božićnom pjesmom zaokružila iznimno uspješnu godinu.

Pjesmu potpisuje Branimir Bubica, a aranžman Leo Škaro.

Ove 2019. godine Branimir Bubica i njegova klapa Sebenico mogu se pohvaliti s najuspješnijom godinom od svog postojanja. Uz promociju posljednjeg albuma ‘Dalmacijo, ti si zadnja luka’, nastupili su na brojnim festivalima i s velikim brojem samostalnih koncerata potvrdili svoju kvalitetu i popularnost.

Na festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku osvojili su ‘Šansonjera’ za pjesmu ‘Nisan zna’, a nastupom u show programufestivala oduševili šibensku publiku.

Samostalnim koncertom na splitskom Peristilu otvorili su Splitski festival, a na Omiškoj pjaceti muški su se potukli za sami vrh festivala. Otvorenje Kaštelanskog ljeta, nastup na gala večeri ispred opatijskog hotela Milenij, samostalni koncerti u Tučepima, Murteru, Šibeniku te brojnim drugim mjestima i gradovima, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednoj Sloveniji i BiH, potvrđuju da je iza njih godina kakvu su mogli samo poželjeti.

U sljedećoj godini mladi Šibenčani najavljuju nove pjesme, brojne koncerte te neke lijepe glazbene suradnje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.