VIDEO: Zaručnik ju ostavio uoči vjenčanja, a njeni roditelji napravili su nešto veličanstveno

Ilustracija

Amerikanki Quinn Duane zaručnik Landon Borup slomio je srce kada je, nekoliko dana prije nego što su trebali postati muž i žena, otkazao vjenčanje. No u konačnici se iz jedne vrlo tužne situacije ipak rodilo nešto lijepo. Naime, Quinnina obitelj odlučila je ne otkazati termin u jednom od najluksuznijih hotela u Sacrementu te je na ‘bogovski objed’ pozvala potpuno nove goste – gradske beskućnike!

Utučena zbog otkazivanja vjenčanja, Quinn nije bila u stanju dočekati sve te nesretne ljude, ali ih je zato ugostila njezina majka Kari, koja je odlučila hotelu u potpunosti isplatiti već dogovoreni iznos od 240.000 kuna koliko je bilo potrebno izdvojiti za pozvanih 120 gostiju vjenčanja i medeni mjesec na Belizeu.

Budući da putovanje nije bilo moguće refundirati, majka je u nedjelju svoju kći uzela pod ruku i odvela na odmor u nadi kako će se dobro isplakati i smoći snage da zaboravi na Landona i krene dalje.

Izvor: Zadovoljna.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.