Vodičanka Ivona u utrci za Miss mamma: Na izboru ću predstaviti svoje borilačke vještine

Prvi nacionalni izbor ljepote ‘Miss mamma Italiana in Croazia’ održat će se u petak, 3. lipnja u Šibeniku, a za ovu laskavu titulu natjecat će se 17 kandidatkinja.

Mame će biti podijeljene u dvije kategorije, od 25 do 45 godina te ‘gold’ kategorija od 45 do 55 godina, a sam događaj zamišljen je kao pravi spektakl uz popratni glazbeni program ispred šibenske katedrale.

U samo mjesec dana direkcija izbora imala je čak 86 prijavljenih mama, a Paolo Tetti, vlasnik licence, odlučio se na izbor 17 kandidatkinja među kojima je i lijepa Vodičanka Ivona Tarle, supruga i majka dvoje djece.

tarle

– Imam 29 godina, supruga sam i majka četverogodišnje Bepine i dvogodišnjeg Ivana. Oni me uveseljavaju u svakom trenu i upotpunjuju moj svaki dinamični dan – predstavila nam se mama koja kaže da je stroga, blaga i popustljiva, sve u jednom, a na izbor se prijavila na nagovor poznate šibenske modne skautice Ljiljane Stamenković.

– Imam sve osobine kada je o odgoju riječ, a najvažnije je u svakoj znati granicu. Ljiljana mi je predložila da se prijavim, a ja sam bez puno razmišljanja pristala okušati se u, za mene, jedinstvenom iskustvu – kaže Ivona koja je zavšila studij menadžmenta, a radi kao službenica u prodaji privatnog osiguravateljskog društva.

ivona tarle

Pobjedu, kaže, ne očekuje, a favorita među ostalim kandidatkinjama nema potrebu izdvojiti.

– Ne gledam na ovo natjecanje kroz pobjedu, ali nova poznanstva i nezaboravno iskustvo itekako očekujem. Svaka je mama posebna na svoj način, što izgledom, što talentima koje će pokazati. Sve smo mi pobjednice jer je ovo javni nastup, što nikad nije lako – kaže Ivona koja će pred publikom predstaviti svoja znanja iz kickboxinga, a u svemu ima bezrezervnu podršku obitelji i prijatelja.

– Bavila sam se time dobar dio života, zabilježila uspjehe na državnoj, europskoj i sportskoj razini, pa je to bio logičan izbor za talent točku. Suprug, obitelj, prijatelji i kolege pružaju mi veliku potporu, bodre me i to mi je najvažnije – poručuje lijepa mama Ivona Tarle.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.