Vodičanka Paula Srdarev predstavlja Hrvatsku na izboru za Miss turizma

Vodičanka Paula Srdarev branit će boje Hrvatske na izboru za Miss turizma koji će se 1. lipnja održati u Poreču.
Kći poznatog tunolovca Zorana Srdareva – Mure i Suzi Srdarev prije godinu dana završila je u manekenskim ‘vodama’. Javila se u modnu agenciju Leona u Šibeniku i oni su procijenili da bi se mogla okušati u modellingu. Na portalu Infovodice izašao je intervju sa hrvatskom predstavnicom na izboru koji možete pročitati u nastavku teksta.

Za početak, reci nam nešto o sebi. Tko je Paula Serdarev?

Studiram na međunarodnom sveučilištu Libertas. Volim putovati i upoznavati nove ljude, dok u slobodno vrijeme većinom crtam.

Trenutno si na pripremama. Kako to sve skupa izgleda?

Super mi je, upoznala sam puno cura iz različitih zemalja, ali nekad zna biti naporno. Nije važna samo ljepota i vanjski izgled; gledaju kako se nosiš, jesi li samouvjerena dok hodaš pistom… Pripreme najčešće traju od jutarnjih do večernjih sati. Uvježbavamo koreografije, imamo snimanja, fotografiranja… i sve to u štiklama. Uz sve to ide šminka, frizura, nokti… Uz ispunjen raspored zaboraviš na vrijeme pa sve brzo prođe.

Što očekuješ od izbora?

Na izbor za Miss turizma svijeta idem opuštena i sa srcem da na najbolji mogući način predstavim svoju zemlju. Naravno, htjela bih osvojiti titulu kao i svaka natjecateljica, ali kako god završi ja sam zadovoljna jer sam uopće došla do ovog izbora i mogućnosti da predstavljam Hrvatsku.

Bojiš li se konkurencije?

Naravno, kao svaka natjecateljica, ali na kraju kako god izbor završi, bitno je da sam sama sebi broj jedan.

Imaš li možda poruku za mlade djevojke koje se žele baviti manekenstvom?

Nemojte se zamarati puno oko toga da se uklopite u stroge standarde agencija. Budite onakve kakve jeste. Okušajte se u snimanjima. Nikad ne znate, možda baš traže curu kao što ste Vi.

Čini se da su za ovu prigodu baš takvu pronašli u Pauli Srdarev. Kako god završio Izbor za Miss turizma svijeta ona je sama sebi broj jedan i neka takva ostane.

(Foto: Infovodice)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.