Vodimo vas na večerašnji stand up show Femme frontal u Makari klub

Stand up show FEMME FRONTAL – Jelena Radanović (Srb), Miranda Lončar (BiH) i Marina Orsag (HR) održat će se večeras na plaži Banj u Makari klubu. Šibenski portal svojim vjernim čitateljima poklanja četiri ulaznice za večerašnji show, a kako biste ih osvojili morate biti najbrži te nam poslati svoje ime i prezime na mail urednik@sibenskiportal.hr

Comedy club Studio Smijeha pod idejnim i kreativnim vodstvom Marine Orsag organizira „malu žensku“ turneju u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i BiH, tijekom ožujka 2015.

Turneja pod nazivom FEMME FRONTAL, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su redovito slušale da se nalaze u muškom poslu i da to nije za njih, odlučile udružiti svoje snage, uzeti mikrofon u ruke i dokazati svima na ovoj maloj turneji da mogu svojim humorom i više nego parirati bilo kojem kolegi. A kad već dolaze iz raznih država bivše Jugoslavije, poradit će malo i na senzibilizaciji međususjedskih odnosa.

Predstava počinje 22.03.2015. u 20.30h. Naplata za uživanje – 20,00kn

Rezervacije primamo na: 098.9454.700 / 091.5006.189

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.