Voditeljica Tatjana Jurić s dečkom uživala u Pelegriniju i pogledu na šibensku katedralu

HTV-ova voditeljica malu pauzu od posla pronašla je u Šibeniku gdje joj se iz Francuske pridružio i njezin dečko Mirjan Vlahović s kojim je u sretnoj vezi tri godine.

Nakon što je proteklih dana u rodnom mjestu svog oca Skradinu snimala priloge za HTV-ovu emisiju ‘Šušur’,  lijepa HTV-ovka Tatjana Jurić uputila se u Šibenik gdje će nakratko uz dečka Mirjana Vlahovića napuniti baterije za nove ljetne poslovne obaveze na televiziji.

Tatjana i Mirjan u vezi su tri godine, a veza na daljinu, s obzirom na to da Tatjanin odabranik živi u Francuskoj, sasvim dobro funkcionira.

‘Svakako bi bilo ljepše da smo bliže i da gradimo vezu poput svakog drugog para. No Mirjan je svoj život i posao izgradio izvan Hrvatske i za sada nam dobro ide. Usto, na ovaj način svoju intimu potpuno možemo sačuvati za sebe, a to mi je jako bitno’, rekla je Tatjana prije dva mjeseca u intervju za tportal.

Sudeći po potpisu ispod fotografije na Instagramu, čini se da je Šibenik bio grad u kojem su se Tatjana i 33-godišnji Mirjan upoznali.

IZVOR: Tportal.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.