Vrijeme za iscjeljenje: Jesen donosi puno izazova za ova tri znaka

Bik

Od 5. 10., Venera, vaša vladajuća planeta, započinje zbunjujuće retrogradno kretanje. Zbog toga što je ova planeta odgovorna za romantiku, ljubav, estetiku i uspjeh, možda će vam biti teško pronaći ove stvari oko sebe.

Zbog retrogradnog kretanja kroz Škorpiona, ovo će biti težak period za vaš ljubavni život i druge veze.

Ako ste u vezi, očekujte konflikt, a ako ste sami, teško ćete naći potencijalnog partnera.

Ovi problemi se završavaju 16. 11. Zimu ćete započeti s razumijevanjem onoga što vam je važno i imat ćete solidnu perspektivu o životu.

Vodenjak

Vaša vladajuća planeta Uran je u retrogradnom kretanju bila u kolovozu. Zbog toga je stvorila nestabilnost u vašoj četvrtoj kući, obitelji i vrijednostima i sada doživljavate promjene koje se događaju duboko u vama. One utječu na najintimnije dijelove vašeg života.

Obično je Uran odgovoran za vanjske promjene, ali će ovo kretanje utjecati na vaš unutrašnji svijet i postati će stvarno nepredvidljivo. To može dovesti do promjene atmosfere u kući, obiteljskih sukoba i promjena u ponašanju.

Srećom, retrogradno kretanje se završava 6. siječnja 2019., upravo na vrijeme da ove promjene pruže nevjerojatne zimske avanture, piše Atma.hr.

Ribe

Hiron, nebesko tijelo koje vodi vaše najdublje tajne je u retrogradnom smjeru od 5. 7. Od 25. 9., ovo kretanje se nastavlja kroz znak Ribe. Bolna prošlost i problemi koje trebate riješiti će biti jedina stvar o kojoj ćete razmišljati. Bez obzira koliko je teško, Hiron je tu da vas izliječi i pomogne vam na svakom koraku. Zapamtite da je iscjeljenje ponekad mračan problem i zahtijeva da pregledate čitavo emocionalno opterećenje. Možete uspjeti.

Ovo kretanje se završava 9. 12., kada se pretvarate u jaču i slobodniju osobu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.