WhatsApp je uveo novu opciju: Ako ne želite da vam netko ukrade račun, napravite ovo

WhatsApp je dodao novu mjeru sigurnosti koja bi trebala otežati neautorizirani pristup korisničkom računu, piše Business Insider. Radi se o postupku u dva koraka kojim se potvrđuje identitet korisnika.

Bez te sigurnosne potvrde, sve što nekome treba da bi potvrdio WhatsApp račun, koji je povezan s telefonskim brojem korisnika, i vidio sve poruke – je broj mobitela i privremeni pristup mobilnom telefonu.

Verifikacija kroz jedna sigurnosni korak funkcionira na način da se putem poruke, na telefonski broj koji unesete, pošalje kod .

Sigurnosna mjera u dva koraka

Ali, ako se aktivirate ova sigurnosnu mjeru u dva koraka, trebat će se unijeti i šifra. Evo kako se to postavlja. Za početak potrebno je updejtati WhatsApp aplikaciju, nakon čega u postavkama računa trebate omogućiti verifikaciju kroz dva koraka.

telegram
telegram

Tražit će vas da upišete svoju e-mail adresu, što nije obavezno, ali ako ju ne dodate, u slučaju da zaboravite šifru, vaš račun bit će blokiran.

izvor:telegram.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.