WhatsApp sprema novost koja će oduševiti najvjernije korisnike

Posljednjih tjedana WhatsApp razvija mnoge nove značajke koje bi korisnicima trebale biti dostupne u skoroj budućnosti. Posljednja je bila ‘Ignore archived chat’, koja je trebala spriječiti da se pohranjeni razgovori dearhiviraju pristizanjem novih poruka.
WhatsApp bi trebao poboljšati i trenutne značajke svojih naljepnica, dodajući im neka nova svojstva. O čemu je zapravo riječ?

Za početak valja znati da značajka Animated Stickers još nije dostupna korisnicima.

WhatsApp intenzivno radi na tim značajkama u ažiriranjima aplikacije za Androide, iOS i web, dodajući im razna poboljšanja i ispravke uočenih bugova. Ne treba vas stoga čuditi ako ste ažurirali WhatsApp i još uvijek ne vidite tu značajku. Ona će u budućnosti biti dostupna svima.

Velika je vijest i da WhatsApp radi na implementaciji animiranih naljepnica. Nešto slično već se svojedobno pokušavalo, ali nakon testiranja WhatsApp je bio odustao od implementacije animiranih stickera, prenosi Tportal.

Kako će to funkcionirati? Animirane naljepnice dolazit će u posebnom paketu i bit će uvijke animirane, za razliku od GIF-ova koji se reproduciraju nekoliko sekundi.

WhatsApp također radi na uključivanju podrške za animirane naljepnice u iOS aplikaciji, a bit će vidljive i na internetskoj stranici WhatsAppa.

Za sada još nije poznato kada će WhatsApp omogućiti ovu značajku. Prvi testovi pokazali su da ova značajka radi jako dobro, postojat će i podrška za stickere iz drugih izvora, a ova bi funkcija uskoro trebala biti dostupna svima.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.