Za hrpu lajkova: Unajmite dečka koji će vas fotografirati koliko god želite

Kada negdje otputujemo želimo se, između ostalog, vratiti s uspomenama u obliku fotografija koje će nas uvijek podsjećati na predivnu lokaciju koju smo posjetili. Ako pored toga imamo Instagram, onda želimo da te fotografije budu savršene u svakom pogledu.

Najgora stvar koja se jednoj ljubiteljici fotografija i Instagrama može dogoditi je da uz sebe nema nikoga tko bi ju fotografirao ili da ima nekoga tko nema oko za fotografiju ili mu se jednostavno ne da.

Poučeni vremenom u kojem živimo i važnošću Instragram fotografija, u Rimu su odlučili stati na kraj ovom problemu.

U glavnom talijanskom gradu tako možete unajmiti Insta-dečka i fotografa koji će svama obilaziti Rim i pobrinuti se da se s putovanja vratitite s jednom jedinom brigom – koje fotografije, od cijelog niza dobrih uradaka, objaviti.

Rim je grad koji izgleda kao filmski set i vjerojatno je među najfotogeničnijim mjestima na Zemlji. Bio je to dovoljan povod za lansiranje ture ‘Insta Boyfriend Rome’.

Ukoliko odlučite nešto manje od 600 eura, iz Rima ćete se vratiti sa savršenim fotografijama s najljepših i najpoznatijih gradskih lokacija. Na turi će vam se pridružiti fotograf koji govori engleski i privatni vozač s automobilom koji će se pobrinuti da kao uspomenu ponesete fotografije visoke kvalitete uslikane na najljepšim gradskim lokacijama, piše portal Zadovoljna.

Tura trajte tri sata za vrijeme kojih ćete okusiti kako izgleda život najpoznatijih svjetskih influencerica. Sa sobom slobodno možete ponijeti kovčeg sa što više modnih kombinacija.

(Foto: ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.