ZA NAJEŽITI SE: Ovo je najljepša posveta majkama koju ćete danas pročitati

Blogerica koja je na društvenim mrežama poznata pod imenom Tarashowa za Majčin dan je objavila vjerojatno najdirljiviju posvetu svim majkama koju ćete danas pročitati, u kojoj su se prepoznale i mlade i iskusne mame, ali i svi koji vole svoje majke.

Njenu poruku prenosimo u cjelosti:

“Doći će vrijeme kada ćeš me tek povremeno zagrliti jer ćeš sanjati o nekim drugim rukama da te čuvaju. Najviše od svega ću htjeti da ih nađeš, al uvijek ću čeznuti da popuniš moje.

Doći će vrijeme kada ćeš ti se dizati kosa na glavi od mog glasa, a neću moći umuknuti od staha da ne zajebem.

Doći će vrijeme kada ću te morati pustiti, pospremiti sva pomoćna kola i zračne jastuke i gledati kako padaš da bi na kraju odletila. Nećeš znati da ću te čekati budna dok ne čujem tvoje korake u hodniku. Kažu da sv. Ante redovito tuče 3. smjenu pa ću hengat s njim.

Koliko ću ljubavi oplakati s tobom, tiho ko pas na lancu potiskujući želju da rastrgam sve koji te samo krivo pogledaju. Lakirat ću ti nokte i staviti krastavce na tvoje ružičaste kapke i pustiti da odboli.

Dječak, s tobom ću podijeliti pivo na krovu kuće i nikada ti neću reći da nije baš tako strašno. Ako mi dozvoliš, pomoći ću ti obnoviti porušene svijetove. Svaki put. Dok me ne pošalješ k vragu.

Tjerati ću te da proputuješ svijet i slijediš svoje snove, a molit Boga da se ne makneš više od 10 km od mene. Samo me za motor nemoj pitat, ko Boga te molim.

Doći će vrijeme da će vrijeme kada će mi falit Ona. Nemam plan za to. Ne želim ga imati. Ona mi je orijentir za snalaženje u vremenu i prostoru. Zagrlite me tada. Jako.

Zbog vas ju volim više od najviše.

Rekla je da čitav život učiš biti mama, prvo bebama, pa djeci, tinejđerima, odraslim ljudima. Onoj dobroj i manje dobroj djeci, mama si i kad su zdravi i bolesni, kada su blizu ili pak jako daleko.

Kada se smiju i kada plaču, kada se naboraju i trče za svojom djecom.

I onda kada ih nema više.

Mama si uvijek, čak i onda kada više nisi…

Baš svim mama, HVALA za Ljubav!

Volimo vas i kada zaboravimo reći”.

IZVOR: Index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.