Za ova tri znaka Zodijaka prosinac će biti vrlo težak, ali ih čeka izvrsna nova godina

Ovan

Sve će vam biti teško. U potpunosti vas razumijemo!

Vaša vladajuća planeta ne surađuje s vama, ali to nije vaša greška. Samo zamislite, Mars putuje kroz vašu 12. kuću podsvijesti i snova, što znači da ste vi skoro u potpunosti zatvoreni do daljnjeg.

Stvarnost je da se osjećate letargično, zbunjeno i neprijatno do beskonačnosti i to vas čini nervoznim.

Pokušajte nastaviti s obavezama. Pokušajte nervozu usmjeriti na neke druge stvari i brzo će proći, piše portal Atma.

Blizanci

Previše toga vam se dogodilo, ali vaša vladajuća planeta, Merkur, je stacionirana direktno. Imajući ovo na umu, vaš “najgori prosinac” uglavnom je o vašoj psihi.

Vi konstantno lutate mislima i uništavate stvarnost. Jednostavno razmišljate o profesionalnom životu i trenutnom rasporedu i to vam nepotrebno unosi nervozu.

Možda zato niste raspoloženi za Djeda Božićnjaka, ali nemojte to činiti sami sebi. Vi ste najinteresantnija osoba oko praznika i potrebni ste svima da budu dobro raspoloženi.
Vodenjak

Osjećate se iscrpljeno. Sve će biti u redu, ne brinite.

Pokušajte razmisliti na ovaj način – vaš sunčani povratak je odmah iza ugla, pa budite spremni da započnete još jedan put oko Sunca.

Morate očistiti um i napunite baterije. I pogledajte svjetliju stranu, bar imate što raditi do kraja ove sezone. To će biti predivni dani odmora s vašim voljenima, od kojih ćete dobiti pozitivnu energiju, samo ako pokušate.

Pokušajte se opustiti i budite dobri prema sebi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.