ZABAVA NA BANJU: Evo što je Makari spremio za vikend

– Blagdanski troškovi su veliki, no nisu razlog da novogodišnje dobro raspoloženje prestane! Mi znamo kako – pozivaju Vas iz kluba na Banju,  a evo i programa za vikend:
PETAK, 08.01.2016.
Happy Friday & Vodka za 1 kunu – Odlična je godina iza nas, no vrijeme je da nazdravimo novoj!
Ovog petka najavljene su promjenjive vremenske prilike, no mi sasvim sigurno prognoziramo izvrsnu zabavu! – kažu u klubu na Banju.
HAPPY FRIDAY uključuje vodku kao piće večeri po cijeni od samo 1KN, te neizostavan zabavni glazbeni repertoar za koji je zadužen DJ Mladen E.
Platite piće DJ-u i naručite svoju omiljenu pjesmu!
– U večeri opuštanja, ponašajmo se upravo tako – kažu u Makariju.
makari
SUBOTA, 09.01.2016.
THE LIVING ROOM Live u Makari clubuWarm Up: Tura pića + tura GRATIS (22:00 – 0:00)Super grupa za super glazbeni početak godine!
Prva klupska gaža u Šibeniku, novi glazbeni  projekt ove subote na repertoaru je Makari clubu!U WARM UP dijelu večeri od 22:00-0:00 za svaku naručenu turu žestokog pića, slijedi tura na račun kuće! Može li bolje?The living room je sastavljen od Kosti i kože, a došli su Mate Anić iz Oranža, Viktor Grando iz L’koka, Toni Bojčić iz Čarobnjaka i Damir Šuljak na udaraljkama. Na gitari su Siniša Jelovčić i Niko Lacmanović, a za mikrofonom Tomislav Šanić.
Komercijalnije, atraktivnije, koncertno drugačije, te osvježavajuće u svakom slučaju!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.