Pet grešaka koje radi nježniji spol

Zašto ženama ponekad promaknu dobri muškarci?

Često se pitate gdje su nestali dobri muškarci. Međutim, ponekad vam promaknu zbog vaših malih propusta, piše zadovoljna.hr.

  1. Volite određeni tip muškarca i ne odustajete od njega.

Nema ništa loše u postavljanju kriterija, sve dok ne postanete previše izbirljive. U određenom trenutku moramo preispitati svoje kriterije to jest obratiti pažnju na ono što nam je uistinu važno. Zapitajte se biste li stvarno odbile muškarca koji vam odgovara po svemu, osim na primjer, po glazbenom ukusu.

  1. Ulijećete iz veze u vezu.

Srce ne pita i upravo mu zato mozak ponekad treba dati pokoji savjet. Nakon prekida uzmite si vremena kako biste ‘odbolovali’ bivšu ljubav. Možda mislite da ste spremni za novu vezu, ali svima, pa čak i najsnažnijim ženama, treba vremena za novu ljubav nakon prekida. U tom trenutku kada smo povrijeđene i tužne, postajemo mamac za muškarce koji nisu dobri za nas.

U trenutku kada smo povrijeđene i tužne postajemo mamac za muškarce koji zapravo nisu dobri za nas.

  1. Čekate gospodina Savršenog.

Princ na bijelom konju samo je bajka. Ponekad nam treba vremena da shvatimo kako savršenstvo ne postoji. Zbog ljubavi naučimo tolerirati sva nesavršenstva, a ponekad nam ona i postanu simpatična.

  1. Odbijate izlaske s društvom.

Život nas često iznenadi nenadanim ljubavnim pričama, ali šanse da će vam dobar muškarac pokucati na vrata uistinu su male. Veća je vjerojatnost da ćete ga upoznati negdje drugdje, stoga se nemojte odupirati izlascima.

  1. Ne želite napraviti prvi korak.

Stare romantične priče naučile su nas da muškarac uvijek prvi prilazi ženi, ali vremena su se promijenila. Iza naoko sramežljiva muškarca koji ne zna kako bi vam prišao možda se skriva dobar i kvalitetan potencijalni partner. Kada odbacite vlastite predrasude o prilaženju muškarcima, same sebi dajete priliku za nova poznanstva koja se u suprotnom ne bi dogodila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.