Zbog ove Lushove pločice za masažu ljudima rastu biljke u kadi

Možete li zamisliti šok na licu korisnika ove pločice koji su u svojoj kadi ili tuš kabini pronašli nježne, mlade biljke?

Proteklih dana u medijima i na društvenim mrežama našla se pločica za masažu branda Lush, koja je dovela do ovog neobičnog “zelenog iznenađenja”.

Naime, pločica “Wiccy Magic Muscles” sadrži sjemenke biljke aduki, kojima je vlažno područje u kadi očito idealno za razvoj.

Na Instagramu i Twitteru počele su se pojavljivati fotografije biljaka koje su izrasle u tušu, a iz Lusha kažu kako nisu očekivali da će se tako nešto dogoditi.

“Iskreno, iznenađeni smo!”, izjavio je Jeff Brown za Lipstick, “Ove pločice ne koristimo pod vodom. Kreirane su za korištenje na suhom, poput ulja za masažu pa nismo očekivali da će sjemenke naći način da narastu. Volimo koristiti što više prirodnih sastojaka, a to što su nekima narasle biljke samo pokazuje koliko su naši proizvodi pravi.”

Čuli ste, ako želite koristiti pločice za masažu, prvo pročitajte upute, a ako dobijete biljku – preselite je u teglicu i uživajte.

Izvor: Index

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.