Potpuno besplatno

Želite saznati kako skuhati zanimljiva jela s manjim budžetom? Prijavite se na kuharske radionice u Nari

Za sve željne znanja i dobre zabave, ekipa Takeovera organizira prvu u nizu kuharskih radionica u Nari. S ciljem da bar malo olakšaju svakodnevno kuhanje, tema radionica su svima dobro poznate namirnice, njihova iskoristivost te savjeti, kako s manjim budžetom i minimalno opreme možete kuhati jednostavna, ali fina i zanimljiva jela.

Voditeljice radionice su Martina Ristić Stipandžija i Dajana Skoćić, a radionice su interaktivne, dinamične i besplatne, a prijave obavezne.

– Donacije su više nego dobrodošle kako bi mogli nastaviti sa ovim odličnim volonterskim projektom. U ponedjeljak startamo s lakšom hranom, kao svojevrsni detox nakon praznika, ciljamo na fine juhe i salate. No, nećemo vam odmah otkriti sve, nego pomno pratite objave i dođite kuhati s nama

Maksimalni brij sudionika je dvanaest, a upravo zbog toga organizatori mole da mjesto rezerviraju samo oni koji su sigurni da će doći.

– Ukoliko imate kućnog ljubimca, ostavite ga na čuvanje ili kući – nadodaju.

Image may contain: food, text that says "KUHARSKA RADIONICA Keep it simple, Vol.1 NARANČASTA ZGRADA ponedjeljak 13.01 13.01 2020. 17h-20h max. 12 sudionika PRIJAVA OBAVEZNA! TAKE OVER"

Martina Ristić Stipandžija mlada mama entuzijastica sa šest godina aktivnog rada u kuhinji. Sve je počelo avanturom Masterchefa 2012. godine, a nastavilo se prvim poslovima u restoranskim kuhinjama, preko kuhanja za privatne klijente do vođenja, otvaranja slastičarne te chefice restorana. Skrasila se se kao slastičarska u D-resortu, sretna na svom radnom mjestu, gdje lovi znanje, iskustvo i jednostavno uživa. Većinom samouka, bez neke prave kuharske škole, no dobrih vještina i želje da ljudima pokaže da je kuhanje, a pogotovo slastičarstvo zapravo jako jednostavno te kako uz par osnovnih trikova možete zadiviti svoje najmilije. Želja za ovu radionicu joj je da se svi dobro zabave i da  pokažu neke male trikove.

Dajana Skočić bavi se kuharstvom četiri godine od koje je tri glavni kuhar u konobi Tri piruna, a koja je 2 godine za redom dobila Michelinovu preporuku. Glavni krivac za topla predjela i jela, deserte i molekularnu gastronomiju. Aktivno sudjeluje u radu splitske udruge ŠKMER. Trenutno je na edukaciji za slastičara u privatnoj školi Wallner u Splitu.
Želja joj je da se u Šibeniku pokrene aktivnost mladih znatiželjnih amatera i kuhara željnih druženja i razmjene znanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.