Više

    Potpuno besplatno

    Želite saznati kako skuhati zanimljiva jela s manjim budžetom? Prijavite se na kuharske radionice u Nari

     

    Za sve željne znanja i dobre zabave, ekipa Takeovera organizira prvu u nizu kuharskih radionica u Nari. S ciljem da bar malo olakšaju svakodnevno kuhanje, tema radionica su svima dobro poznate namirnice, njihova iskoristivost te savjeti, kako s manjim budžetom i minimalno opreme možete kuhati jednostavna, ali fina i zanimljiva jela.

    Voditeljice radionice su Martina Ristić Stipandžija i Dajana Skoćić, a radionice su interaktivne, dinamične i besplatne, a prijave obavezne.

    – Donacije su više nego dobrodošle kako bi mogli nastaviti sa ovim odličnim volonterskim projektom. U ponedjeljak startamo s lakšom hranom, kao svojevrsni detox nakon praznika, ciljamo na fine juhe i salate. No, nećemo vam odmah otkriti sve, nego pomno pratite objave i dođite kuhati s nama

    Maksimalni brij sudionika je dvanaest, a upravo zbog toga organizatori mole da mjesto rezerviraju samo oni koji su sigurni da će doći.

    – Ukoliko imate kućnog ljubimca, ostavite ga na čuvanje ili kući – nadodaju.

    Image may contain: food, text that says "KUHARSKA RADIONICA Keep it simple, Vol.1 NARANČASTA ZGRADA ponedjeljak 13.01 13.01 2020. 17h-20h max. 12 sudionika PRIJAVA OBAVEZNA! TAKE OVER"

    Martina Ristić Stipandžija mlada mama entuzijastica sa šest godina aktivnog rada u kuhinji. Sve je počelo avanturom Masterchefa 2012. godine, a nastavilo se prvim poslovima u restoranskim kuhinjama, preko kuhanja za privatne klijente do vođenja, otvaranja slastičarne te chefice restorana. Skrasila se se kao slastičarska u D-resortu, sretna na svom radnom mjestu, gdje lovi znanje, iskustvo i jednostavno uživa. Većinom samouka, bez neke prave kuharske škole, no dobrih vještina i želje da ljudima pokaže da je kuhanje, a pogotovo slastičarstvo zapravo jako jednostavno te kako uz par osnovnih trikova možete zadiviti svoje najmilije. Želja za ovu radionicu joj je da se svi dobro zabave i da  pokažu neke male trikove.

    Dajana Skočić bavi se kuharstvom četiri godine od koje je tri glavni kuhar u konobi Tri piruna, a koja je 2 godine za redom dobila Michelinovu preporuku. Glavni krivac za topla predjela i jela, deserte i molekularnu gastronomiju. Aktivno sudjeluje u radu splitske udruge ŠKMER. Trenutno je na edukaciji za slastičara u privatnoj školi Wallner u Splitu.
    Želja joj je da se u Šibeniku pokrene aktivnost mladih znatiželjnih amatera i kuhara željnih druženja i razmjene znanja.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    U Katoličkoj školi Šibenik u subotu, 27. travnja...

    Biskupijski susret mladih bit će održan u subotu, 27. travnja u 9 sati u prostorima Katoličke škole u Šibeniku pod geslom 'Raduj se za...

    Gradu Drnišu odobren projekt SUSTOUR

    Projekt SUSTOUR – 'Sustainable tourism for local development', koji je Grad Drniš kao vodeći partner prijavio na 1. poziv u okviru programa Interreg VI-A...

    Gradu Šibeniku ponovno uručen certifikat ‘Grad za mlade’

    Grad Šibenik će i u narednom razdoblju, odnosno od 2024. do 2027., nositi prestižni certifikat 'Grad za mlade', a jučer je u Zagrebu održana...

    Delegacija iz Albanije posjetila zonu Podi, CGO Bikarac...

    Izaslanstvo albanskog grada Pogradeca na čelu s gradonačelnikom Ilirijem Xhakollijem, koje od srijedi boravi u službenom posjetu gradu Šibeniku, obišlo je danas Poduzetničku zonu...

    NAJNOVIJE

    U Katoličkoj školi Šibenik u subotu, 27. travnja Biskupijski susret mladih

    Biskupijski susret mladih bit će održan u subotu, 27. travnja u 9 sati u prostorima Katoličke škole u Šibeniku pod geslom 'Raduj se za...

    Gradu Drnišu odobren projekt SUSTOUR

    Projekt SUSTOUR – 'Sustainable tourism for local development', koji je Grad Drniš kao vodeći partner prijavio na 1. poziv u okviru programa Interreg VI-A...

    Gradu Šibeniku ponovno uručen certifikat ‘Grad za mlade’

    Grad Šibenik će i u narednom razdoblju, odnosno od 2024. do 2027., nositi prestižni certifikat 'Grad za mlade', a jučer je u Zagrebu održana...

    Delegacija iz Albanije posjetila zonu Podi, CGO Bikarac i Centar za nove tehnologije Trokut

    Izaslanstvo albanskog grada Pogradeca na čelu s gradonačelnikom Ilirijem Xhakollijem, koje od srijedi boravi u službenom posjetu gradu Šibeniku, obišlo je danas Poduzetničku zonu...